Második császármetszés után rosszabb vagy jobb lett a helyzet?
Figyelt kérdés
Első csm után voltak ilyen-olyan fájdalmaim, amik terhesség alatt megszűntek. Örülnék, ha ez így is maradna. A csm sajnos indokolt, nem tudom elkerülni. Viszont most amint lehet elkezdem a mozgást, hegkezelést, mert valószínű összenövések okozhattàk a problémákat.nov. 18. 19:54
2/10 anonim válasza:
Rosszabb. Azóta fáj megmagyarázhatatlanul a derekam. A dokim azt mondta hogy ha vannak összenövések azt csak akkor látná ha újra kinyitna. Remek.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Csak ha most a terhesség miatt ezek a letapadások oldódnak (gyógytornász szerint) és a következő műtét után foglalkozom, hátha elkerülhető. 🤷🏻♀️ Csak elmélkedem és kiváncsi vagyok másnál hogy alakult.
nov. 18. 20:11
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Sajnálom! Gyógytornásznàl voltál? Nekem sokat enyhült a mostani várandósság előtt. Azóta meg megszűnt teljesen minden. Sajnálom, hogy nem szülhetek csak császárral. :(
nov. 18. 20:14
5/10 anonim válasza:
Már 10 éves a második fiam is, így már rengeteg helyen voltam.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem hangzik jól. :(
nov. 18. 20:18
7/10 anonim válasza:
Nekem a második császár közben fedeztek fel olyan összenövéseket, amiket látva csodálkoztak, hogy egyáltalán létrejött a a terhesség. A műtét jól haladt és a második felében helyrepakoltak belül, a letapadásokat megszüntették, a szerveimet is elrendezték. Utána villámgyorsan gyógyultam, és a menzesszel járó fájdalom teljesen megszűnt, normális és kibírható lett a ciklusom. Ezután nem vállalok újabb terhességet, így nem fog kiderülni, hogy ebből milyen letapadások alakultak ki.
8/10 A kérdező kommentje:
A menzesz nekem is sokkal rosszabb volt az első után. Mikor született a második babád? Szurkolok, hogy maradjon is így! :)
nov. 18. 22:46
9/10 anonim válasza:
#7 vagyok, már ovis a kisebb, azóta stabilan rendben vagyok és örülök, hogy túlestem rajta.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon biztató! Jó egészséget továbbra is! :)
nov. 19. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!