Harántfekvéses baba császàrral?
Mióta terhes vagyok mindig is harantfekvesben fekszik. Keresztben.
Bal mellem alatt a feje jobb mellem alatt a lábai. 31 hetes uhn azt mondtak fordulhat, akkor 2 kg volt.
Már 33 héten vagyok de még ugyan így fekszik illetve nem hiszem hogy fog fordulni, kicsi már a hely nem is feszkelodik csak inkább nyomkod.
37. Héten megyek újra uh nst.
Ha addig nem fordul akkor kiírnak császárrá? Miskolcon fogok szülni, de a vizsgálatokat nem ott végzik.
Nyilván van 3 hetem addig de izgulok és érdekel, de csak régi sztorikat találtam…
Köszi ha írsz tapasztalatot segítséget!
Igen, én is Kistarcsát akartam írni, ha nagyon ragaszkodsz a hüvelyi szüléshez. Van ott egy doki, aki megfordítja.
Azért az még egyáltalán nem biztos, hogy nem fordul meg. Nekem 26hétig haránt volt, akkor átfordult farosba. 31hetesen még faros volt és 36hetesen már fejvégű. Pedig már akkor is óriás bébi volt, 4,5 kilóval született. (A vége mégis császár lett, de az most a te szempontodból mindegy.)
Nekem a 36. hétig mondták, hogy simán megfordulhat még, utána pedig, hogy nem lehetetlen, hogy megfordul. Nekem mondjuk faros volt és ott hagyták, hogy beinduljon a szülés, de más kórházban meg automatikusan programcsászár már ez is, hát még a haránt. Úgyhogy én azt javaslom, hogy a kórházban érdeklődj!
Külső fordítást egyébként Budapesten a Szent Imrében is végeznek, de attól is függ, hol tapad a méhlepény (méhszájon tapadónál tilos, ott mellső fali lepénnyel sem vállalták volna).
Köszönöm szépen a válaszokat!
A fordítást nem vallanám! De nem is lehetséges mert mellső falu a lepenyem.
36+6 naposan megyek majd uh nst.. de nagyon felek nehogy hamarabb beinduljon mert van egy 19 hos kislányom
O 36 hétre szuletett( igaz makk egészségesen Gyönyörű méretekkel!)
Csak Attol felek hogy szarakodni fognak ..
Mert dec 16. Megyek orvos de utána a doki szabin lesz.. így
Miskolcra megyek majd tovább de mivel jönnek az ünnepek remelem nem fektet be ünnepekre és kivárják a dátumot.. itthon hagyni a gyereket 3-4 napra is rossz nem hogy többre főleg karácsonykor..
Bizom benne hogy rendesek lesznek és kiírnak 20-ig ..
Köszönöm a válaszokat mindnekinek! Ha akad közöttetek aki Miskolcon szült császárral mostanság akkor szívesen várom a tapasztalatokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!