Ikreknél ha a második baba harántfekvésű, akkor az = császár?
Vagy úgy jár mint én első baba fejvégű, másik faros. Miután simán megszületett az első, a második keresztbefordult!
Nem tudták visszafordítani, rohanás műtő, császár, életveszély mindkettőnknek!
Most komolyan! én császárra szültem egy babát!
Még belegondolni és rossz, hogy szülsz egyet simán, rá pár percre mész a műtőbe, vagyis rohannak veletek, aztán kikapják a 2. -at, ki tudja milyen állapotban.. Össze vagy metélve ott lent és a hasadon is...
sok mindent a gyerekért, na de aki ezt így bevállalja, szerintem nem lát tisztán valamiért.
Lehet lepontozni, de nem vállalnám be ezt a kockázatot. Mint hogy nyugodtan, fájásokkal betolnak a műtőbe, és szépen előkészülve szép egymás utánban kiszedik a babákat!! Nincs oxigénhiány... stb.
Hát nem tudom Te hol szültél, de nekem nem volt választásom! A mi kórházunkban van egy protokoll, ha az ikrek közül az első fejvégű, másik faros, akkor sima szülés. NINCS VÁLASZTÁSI lehetőség!
Gondolod, hogyha tudom, hogy ez lehet a vége, akkor nem kockáztatok! Nekem se volt kellemes utána.
Én nem vagyok sem császár párti sem pedig ellenes. De az én orvosom azt mondta, hogy neki van lekiismerete...és nem szeretné ha miatta lenne beteg a baba...
és igen, ha a nő ragaszkodik a császárhoz ő megteszi. Azt mondta volt egyszer egy eset, mikor a baba oxigén hiányos lett, mert nem császározott időben. Azt mondta hisz a női megérzésekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!