VBAC-os anyukák! Hogy sikerült a császár utáni sima szülés? Hogy indult be? Fájással vagy magzatvízzel? Indították? Fájdalomcsillapítást kaptatok? Mennyi idő volt mire meglett a baba? BNetapintás tényleg olyan rossz?
Nagyon örülök a kérdésnek,bár nem vagyok kismama de a kisteso tervezése miatt nézelődöm. Remélem mindannyiotoknak sikerülni fog és minden rendven lesz. megkérdezhetem hogy mennyi idő mulva vállaltatok kistesót? A kislányom még csak fél éves,de ugy gondoltuk ha 2év lenne köztük az jo lenne.Nem tudom igy engedik e a VBAC-.
Illetve azt szeretném még megkérdezni hogy befolyásolja a második szülés kimenetelét hogy mi volt a császár oka?
És probaltatok előtte valami praktikát vagyis marmit felkészülni a szülésre.Pl életmodvaltas vagy mondjuk joga v szülésfelkészités?bármi változas a terhesség előtt alatt v szülés előtt pl tea v homeopatia?
Nekem simán csak azért mert termisustullépés és fajasgyengeség miatt volt csasar nem vmi betegség miatt. Nekem sem hatott (a dokik szerint,mert én kegyetlenül szenvedtem) az oxitocin. Kivancsi vagyok h ilyen masodjara is előfordulhat e. És a hegnek vastagnak kell lennie marmint mi szamit annak.?Bocsi a sok kérdésért....7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!