Harántfekvéses baba az programozott császárt jelent?
Figyelt kérdés
Olyan ne írjon, hogy majd befordul a szülésre, meg olyan se, hogy csinaljak mindenféle gyakorlatot, 39.hetes vagyok, és a fogadott doki sem javasolja a pózokat. Már jó ideje keresztbe fekszik, tapodtat sem mozdul helyéről, arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben, aki így hozta világra a babáját, annak le kitűzve e egy dátum, vagy megvárták a kiírt napot? Vagy szülésre utaló jelekre, rohanás be a kórházba? Itt a gyk-n, nem találtam érdemleges választ. Arra is kíváncsi lennék, hogy tervezett császár konkrétan mit jelent? Megindítják a szülést oxitocinnal, van e vajúdás, aztán műtét? Semmit nem értek, és már kétségbe vagyok esve!!! A babának lehet e baja ebből?2015. jún. 15. 06:08
1/3 anonim válasza:
Kislányom volt sokáig harántfekvésben, ki is volt tűzve a császár a 38. hét végére. A 36. héten befordult lábtartásos medencevégű fekvésbe, a kitűzött napon meg is császároztak.
Szerintem az, hogy megindítják-e a szülést az orvosodtól függ, illetve a kórházi protokolltól. Nekem nem indították meg, nem generáltak fájásokat, egyszerűen csak kivették.
2/3 anonim válasza:
Ebben az esetben a legbiztonságosabb, ha progi császárral kiveszik.
3/3 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy kitűzött az orvosom egy napot, aznap reggel bementem a kórházba. Kaptam egy adag oxitocint, majd mikor az lecsöpögött, bevittek a műtőbe. Tehát nem hagytak előtte vajúdni.
A babának semmi baja nem lett ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!