Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtti jelek?

Szülés előtti jelek?

Figyelt kérdés
Nektek volt olyan a szülés elötti napokban ami furcsa volt és vissza gondolva a közelgő szülést jelezte?

nov. 19. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi!

Aznap ugyan úgy tettem a dolgom mint màskor.

Elvittem a lànyunkat oviba, elmentem dolgozni, hazaértünk, tettünk vettünk.

Este végre fél 10kor lefeküdtem, fordultam kettőt ès pukk, elfolyt a víz.

nov. 19. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél semmi. Hacsak a nyákdugó távozását nem vesszük annak, ami hajnalban ment el, és a következő hajnalra megszületett a kisfiam, 38+0-ra.

A mostani terhességemnél minden nap azt hiszem, hogy megszülök.

Hetek óta görcsös jóslóim vannak, a kisasszony szerintem faltörőkost játszik a méhszájammal, állandóan hasmenésem van, a derekam nem ketté, hanem 10 felé akar szakadni.

Most vagyok 37+3-nál és kb. a 34. héttől vagyok ilyen remekül.

nov. 19. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi jele nem volt
nov. 19. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi jele nem volt. Aludtam éjszaka és elfolyt a magzatvíz.
nov. 19. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Hasmenés nálam 6 órától. Éjfélre a kórházban voltunk, fél 4kor megszületett. De napokkal előtte nem volt különös jel.
nov. 19. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1.

Egész terhesség alatt alig mozgott. 38+3-nál tekergett egész délután + akkor még enyhe fájások.

(Ja, doki délben vizsgált, sehol semmi.)

Koraeste be a kórházba, CTG-ztek, mikor felültem, elöntött a magzatvíz, majd erősödtek a fájások, hajnalban, 5:18-kor szültem.

2.

40+6-nál reggel rózsaszínes váladék, enyhe fájások. Akkor már tudtam, ez már az. Délután 5 körül kórház, 0:45-re lett meg a baba.

3.

Semmi előjel, 2 nappal léptük túl a kiírtat, reggeli CTG után megvizsgált a doki, majd megindította, délutánra meglett.

Most várom a negyediket, 37+2, hát izgulok, mi lesz, hogy lesz….

nov. 19. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Minimális derékfájás. Tettem is fel róla kérdést, de azért nem gondoltam, mert máskor is fájt annyira, sokszor. Indításra mentem be, de csak 40hetes voltam. Mielőtt bármi történt volna, hirtelen elfolyt a magzatvíz.
nov. 20. 01:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az egész terhesség alatt nem volt semmi fájdalmam, se jóslók. Aznap már nagyon nagy nyomást éreztem a méhem aljánál mintha meg akarna jönni. Reggel még nagyon jól éreztem magam, de estére már csak erre az érzésre tudtam figyelni. Délutántól estig kb 15x voltam nagy WC-n (nem hasmenés formàjában, bár én szedtem a vasat ami végig székrekedéssel járt). Aztán egyszercsak megjelent 2 csepp vér, amivel bementem gyorsan az ügyeletre, de innentől már csak fokozódott . Utána beindultak a fàjások is mellé. Éjszaka 1-2 ujjnyi tágulás között elment a nyákdugó és reggelre megszületett a babàm. Az utolsó napok egyébként nehezen teltek egyre jobban feszített, nyomott a baba mindenhol, de az égvilágon semmi jelet nem adott, hogy jönni akarna amég be nem indult a vérzés és a fàjàs nàlam. Bár nekem minden tény arra utalt, hogy elszámoltak valamit és túl hordtam. Ha valós időre született volna szerintem még ennyi jele sem lett volna
nov. 20. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Szülés előtt pár nappal iszonyatos hascsikarás, hasmenés, este órákig ültem a wc n. Szörnyű volt. Én biztos voltam benne h megindul a szülés is tőle. Végül 4 napra rá folyt el a magzatvíz. Akkor nem láttam összefüggést de visszagondolva valószínű a szervezetem végzett egy kis "tisztogatást".
nov. 27. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi nem volt aznap se, tök nyugisan voltam, előtte sem volt egy jóslófájásom se, hasmenés se, hangulatingadozás se. Aztán arra ébredtem fel, hogy egy hatalmas tócsában fekszem, pedig hát előtte egy-két órával voltam pisilni. Rá olyan 2 órára lettek fájásaim is.
dec. 3. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!