Hogy kezdödik a szülés?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok retenetesen fáj a derekam és méha bele gyilal a hasamba is.ez mi lehet?Ugy még nem az?2009. aug. 31. 17:30
21/27 anonim 

válasza:

Remélem minden rendben lesz, sokan drukkolunk nektek
22/27 anonim 

válasza:

Mi van a picivel?Sokat gondolok rá!Imátkozok értetek!Kitartást!
23/27 anonim 

válasza:

Nagyon szorítunk értetek! Reméljük minden renben van.
24/27 anonim 

válasza:

Szurkolok értetek! Remélem jól vagytok! Sajna én sem tudom, hogy kezdődik a szülés! Én is 28 hetes vagyok! Remélem összeszedi magát a kicsi lány!
25/27 anonim 

válasza:

Hahó! Minden nap gondolok rátok! Remélem minden a legnagyobb rendben van. Jelentkezz, amint lehetőséged van- kérlek.
26/27 anonim 

válasza:

En is rengeteget gondolok rátok.Nincs olyan nap,hogy meg ne nézném,hogy irtatok e valamit a kislányrol...remélem minden a legnagyobb rendben van.
27/27 anonim 

válasza:

Helló.
Lassan két hónap telt el.Hogy vagytok?
Remélem nincs semmi baj a picurival.Kérlek írjatok,hogy hogy van.Sokat gondolok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!