Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintettek kezdődik a szülés?

Szerintettek kezdődik a szülés?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok, reggel otta néha görcsölök /van, hogy erősebben/ és a derekam is fájdogál, vagy inkább izomláz szerü érzés van benne. Kb. 2 órája pisilésnél minimális barnás váladék távozik. Nem nagy mennyiségben de mindig jön egy kevés. Szerintettek lehet ebből mostanság baba?
2011. jan. 20. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

a szülés rendszeres időközönként kezdődő görcsökkel - fájásokkal - kezdődik ami lehet 20 perces de egyből 5 perces is.

Nálad még akár 1-2 hét múlva is lehet valódi szülés. De már alakul.

2011. jan. 20. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem akkor jött ilyen váladék amikor tágultam.Még mondták is hogy ez a tágulásos vérzés.Úgyhogy lehet nem ártana megnézetned magad főleg ha erősödik vagy a folyás vagy a fájás.

Könnyű szülést kívánok neked!!

14 hós és 12 napos fiúk anyukája

2011. jan. 20. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Hú, kedves utolsó kikerekedett a szemem 14 hós és 12 napos. Véletlen vagy terveztétek. Egy kicsit irigyellek, mert mi is kis korkülönbséggel tervezünk tesót, de az én kislányom 8 hónapos lesz és még egyelőre félek az "újabb" babától. Hogy bírod velük?
2011. jan. 20. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem menzi szerű fájásokkal kezdődött. Ülj bele egy kád vízbe és ha nem múlik vagy erősödik,akkor ez már az. A barnás váladék a nyákdugó lehet,lehet hogy hamarosan szülsz.
2011. jan. 20. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves 17:26-os.

Igazából elég fárasztó így is hogy a férjem itthon van velünk.Jövőhét utáni héten már megy melózni na akkor fog kezdődni nálunk az élet igazán.Eléggé félek hogy mi lesz hogy osztom az időt,de majd csak belerázódok.

Hogy őszinte legyek nem volt tervezve,de ha már jött akkor úgy voltunk vele had jöjjön.Amúgy is két gyereket akartunk igaz nem ennyire hamar de ha így alakult akkor ezt kell megoldanunk :-)

2011. jan. 21. 02:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam a nyákdugó délután távozott és éjjel 2:22-kor meglett a fiam. Bár van akinél 1 akár 2 héttel a szülés előtt távozik. Szerintem hamarosan szülni fogsz. Sok sikert és kitartást a továbbiakban. Majd írd meg, hogy mikor lett belőle baba.N
2011. jan. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!