Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnapra vagyok kiirva es ma...

Holnapra vagyok kiirva es ma mikor felkeltem veres nyalkas folyadek jött ki belölem. De nem tiszta ver. Kezdödik a szüles? Menjek korhazba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a nyákdugó volt. Amíg nem folyik el a magzatvíz vagy nincsenek rendszeres fájások, nem érdemes bemenni a kórházba. Azért nem írom, hogy milyen rendszerességű fájások, mert nem tudom, milyen messze van a kórház tőletek. Könnyű szülést és boldog babázást, sok-sok tejcsit!
2009. nov. 3. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:
a nyakdugom mar 9. napja hogy elment, ez biztos mert közben voltam mar vizygalaton.a korhaz kb.20 percre van kocsival.En ugy gondolom ha nem erösödik a verzes nem erdemes bemenni vagy?
2009. nov. 3. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek rendszeres fájásaid,vagy nem folyt el a magzatviz,addig fölösleges bemenni,lehet,hogy csak napok múlva szülsz.
2009. nov. 3. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szerdai napon ment el a nyákdugó, de még utána is tapasztaltam nyákos, véres ürülést. De nem emiatt mentem kórházba pénteken reggel, hanem, mert csütörtöktől fájtam, és egész éjjel roggyasztottam a fürdőben a görcsöktől. Mégis, mikor reggel 7-kor megnéztek, és burkot repesztettek (akkor egy hete hordtam túl a kislányom), még csak 4 ujjnyira voltam nyitva, és este 3/4 6-ig bírkóztunk a szüléssel.

Szóval szerintem akkor menj, ha görcsölsz, vagy erősebben vérzel. Addig maradj otthon, az megnyugtatóbb környezet.

egy 13 hónapos kislány anyukája

2009. nov. 3. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
A 13:24-es vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy ügyes legyél, hamarosan Tiéd lesz az egész világ :-)
2009. nov. 3. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is napokkal korábban ment el a nyákdugóm, mint a szülés megkezdődött volna. Utána napokig normál folyásom volt. Amikor megjelent a véres nyálka, akkor kezdett el tágulni a méhnyakam és nemsokára jöttek az első fájások. Nagyon gyorsan zajlott minden, kevesebb mint 2 óra múlva már a kezemben is volt a közel 4,5 kilós fiam. :)

Könnyű szülést!

35 h. km

2009. nov. 3. 14:08
 7/8 A kérdező kommentje:

13:24 köszi edi vagy!!!:D

A többieknek is köszi a valaszokat!

2009. nov. 3. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is elképzelhető,hogy tágulsz és azért van a vérzés.
2009. nov. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!