Ma, ahogy felkeltem, pár csepp vízszerű folyadék távozott a hüvelyemből, de azóta semmi, lehet ez magzatvíz?
Nekem is így kezdődött a magzatvíz szivárgás, aztán egy idő után jobban csorgott. Én szerintem, ha van fogadott orvosod hívd fel, ha nincs menj be a korházba meg fognak vizsgálni. Legalább megnyugszol, hogy minden rendben.
Könnyű szülést kívánok neked!
Köszi a választ!
Nincs fogadott orvosom. Kórház messze van, de bemehetnék, viszont túl korán sem akarok. Remélem, nem baj, ha várok még egy kicsit, és figyelgetem?
Szerintem is várj nyugodtan. Ha magzatvíz volt, akkor biztos lesz folytatása a dolognak valamilyen formában. Vagy szivárog majd még vagy fájások.
Én is biztos várnék még.
Szia! Szerintem nézesd meg magad dokival! Nekem is így kezdődött, fél napig még otthon azon agyaltam, hogy akkor most szivárog vagy csak azt hiszem? Bementünk a kórházba, és ott azt mondták a vizsgálat után, hogy igen, szivárog, és ez már megfigyelést igényel a felszálló fertőzések miatt, nem is engedtek haza. Ilyenkor minden nap vért vesznek, hogy nem lett-e közben valami fertőzésed a pocakodban, és születése után a baba füléből és gyomrából mintát vesznek(a fülébe bemegy, a gyomrába nyeli a jobb esetben nem fertőzött magzatvizet) és leoltanak, hogy tuti ne legyen semmi baja. Ha ez a leoltás pozitív lesz, akkor antibiotikumot kell kapjon. Legalábbis nálunk így megy.
Könnyű szülést, jó babázást!
Semmi baj, ilyenkor általában van nagyon híg folyás, nekem napokig volt (8 napot hordtam túl..)
Ha magzatvíz, folyna folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!