Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Hirtelen olyan...

Mi lehet ez? Hirtelen olyan érzésem volt, mintha megjött volna, rohantam a wc-re, de csak színtelen folyadék jött ki belőlem. Nem sok, mintha picit bepisiltem volna, csak ez színtelen! Ugye ez még nem a magzatvíz? 30 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a magzatvíznek "szaga" van. Legtöbben halhoz hasonlítják.

Nem lehet, hogy vizelettartási probléma volt? Ilyenkor már előfordul?

2008. szept. 22. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Szaga nincsen, nagyon remélem hogy csak egy kis vizelet volt (bár elég színtelen ahhoz). Nem volt még ilyen nagyon megijedtem!
2008. szept. 22. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem is uganez van! Én is 30hetes vagyok és én is azt hittem, hogy magzatvíz! De remélem hogy nem! Csak az orvosom meg nincs itthon és csak jövőhéten jön haza.de azt mondták, hogy ne aggódjak, még nem az!
2008. szept. 22. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, nekem is szokott ilyen lenni.

Tuti nem a magzatvíz mert akkor nekem már nem is lenne, annyi ilyen vmi kijött belőlem.

Nekem általában akkor van mikor pisilek, utána kezet mosok elindulok és akkor kezd el folyni.:( Akkor visszamegyek a wc-be megnézni mi az, de nem mindig van egyébként.

Szóval nyugi, szerintem teljesen normális dolog!

32 hetes kismami

2008. szept. 22. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A terhesség alatt sokaknak van vízszerű folyásuk, aminek nincs szaga. Egy kicsit tényleg ijesztő, de általában tényleg csak egyszerű terhességi folyás. Én 38 hetes vagyok, a napokban nekem is sokkal vizesebb lett. Bennem is felmerült, hogy magzatvíz, de ma vizsgált a doki, és nem az.

Nyugodj meg. Ez ilyenkor természetes, amíg nincs színe (vízszerű vagy fehér), és szaga, addig nincs vele gond.

2008. szept. 22. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van már elég régota ilyen vizszerű folyásom,a dokim megvizsgált,de azt mondta ez nem magzatviz. általában pisilés után jön belőlem,mikor elindulok.38 hetes vagyok
2008. szept. 22. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez turi nem magzatviz, hiszen akkor már fájásaid lennének, ilyenkor sokkal többet kell WC re menni, és ilyen elöingert érzel , majd meglátod, ha szülsz olyan ingerek leszenk mintha kellene wc-ni, ez komoly, arra figyelj hogyha jönnek a fájások akkor kell menni
2008. szept. 22. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors és megnyugtató választ, valószínű tényleg nem az volt, mert fájások még mindig nincsenek, és azóta eltelt egy éjszaka. :) Boldog babavárást mindenkinek!
2008. szept. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!