Tegnap este óta rendszertelen, de erősebb (mint eddig) jóslóim vannak, a gátamnál majd szét szakadok, minden mozdulatnál, ma már 2x volt spontán nagy Wczésem (mostanában nem volt segítség nélkül) szúr, feszül a hasam, lehet hogy kezdődik a szülés?
38+5hetes vagyok,2.baba.
Már a derekamba a combomba is kihat a nyilallás,görcs.Ma mondjuk adtam a popp életnek,mostam takarítottam,pakolásztam,nagyot sétáltunk a fiammal-pont emiatt hátha segít.A baba mocorog,de már az is fájdalmasnak mondható.
Méhszáj 36.héttől 2111-bár lehet azóta nyílt
Jobb ha készülődsz!!
Szerintem bármikor beindulhat jobban!
Hajrá!!! Szurkolok!!!
Szia, én 40 hetes vagyok és hétfőtől ez van nálam esténként, 3 órán át tartó 10pes fájásokkal, görnyedősökkel, hidegrázással, keményedéssel és hasmenéssel, fájás, ami nem múlik meleg vízre és még mindig semmi! Holnap fekszem be, megindítanak...
Szóval semmi se tuti. Szorítok Neked, szép szülést ha itt az idő!
:-DDDDD Ez jó!Kapd el az Apát:-D
Könnyű szülést és boldog babázást!
Sajnos,még mindig semmi,pedig apa beleadott mindent-esküszöm olyan érzésem volt,mintha a fejét kocogtatná-persze az lehetetlen :-)
tegnap már ülő fürdő is volt.gondolom ő sem akar kibújni ebben az ítéletidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!