Hogy kezdödik a szülés?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok retenetesen fáj a derekam és méha bele gyilal a hasamba is.ez mi lehet?Ugy még nem az?2009. aug. 31. 17:30
11/27 anonim 

válasza:

Nagyon izgulok értetek!
28 hetes
12/27 anonim 

válasza:

En is szurkolok nektek.Kitartast
13/27 anonim 

válasza:

Kitartást nektek,és jó egészséget!
14/27 anonim 

válasza:

Ez nagyon durva volt :S hát ilyennel még nem találkoztam ezen az oldalon o.O
Sok kitartást, és jó egészséget nektek :)
15/27 anonim 

válasza:

Sok szerencsét és kitartást nagyon szurkolok!
Szeressétek nagyon azt a kis tündért, hogy érezze neki itt a helye!
Nagyon drukkolok!
16/27 anonim 

válasza:

szorítok értettek! vigyázzatok magatokra! majd írj mi hogyan alakul!
17/27 anonim 

válasza:

28 hetes a hölgy és az a kérdés: "-Hogyan kezdődik a szülés?" ??????!!!!
18/27 anonim 

válasza:

27 évesen szültem az első babám és igen , én sem tudtam , hogy hogy kezdődik a szülés!!!!!!!
19/27 anonim 

válasza:

nekem is 31.héten indult be a szülés,és,csak azért tudtam h baj lehet,mert a második terhességem volt...én még időben beértem,szerencsésen visszatartották....és igenis mindenkinél másképp indul be, a tünetei alapján több minden is lehetett volna,szerintem nem kellene ilyen módon válaszolni a kérdésére
20/27 anonim 

válasza:

Nagyon jo egészséget kivánok az anyukának és a kistündérnek....28 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!