Kaptatok valamit a férjetektől a kórházból hazatérve? Minek örülne ilyenkor egy nő?
engem is tiszta lakás, rend-tisztaság és vacsora várt!! Tényleg ez a legeslegjobb ajándék- hidd el!!
(az más kérdés, hogy a vacsorától gyomorrontást kapott és az első éjszakánkat 3asban a babával végighányta a férjem, egyszer hozzá keltem, egyszer a picihez.... :D de mindig jót nevetünk, ha erre visszagondolunk:D)
Én sem kaptam semmit, mármint konkrét ajándékot nem, de nagyon meg volt illetődve a férjem, amikor végre hazaértünk a kórházból. Mivel hármasikreink születtek, mi 10 nap múlva mehettünk haza.
A lakás szépen rendbe volt rakva és bevásárolt a hűtőbe minden finomságot a férjem :-)
Én egy fagyikehelynek örültem volna legjobban, de januárban szültem.
Semmit nem kaptam. A házban tisztaság volt, de az sógornőm érdeme. Volt süti, azt is sógornőm sütötte.
Nem kaptam sem virágot, sem ékszert.
Az ágyneműt még a kérésem ellenére sem cserélte le.
Egy csokor virágnak örültem volna, meg a szívem mélyén talán annak, ha abban a két hétben, míg itthon volt, (külföldön dolgozik) jobban figyel a kicsire és rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!