Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kaptatok valamit a férjetektől...

Kaptatok valamit a férjetektől a kórházból hazatérve? Minek örülne ilyenkor egy nő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

engem is tiszta lakás, rend-tisztaság és vacsora várt!! Tényleg ez a legeslegjobb ajándék- hidd el!!

(az más kérdés, hogy a vacsorától gyomorrontást kapott és az első éjszakánkat 3asban a babával végighányta a férjem, egyszer hozzá keltem, egyszer a picihez.... :D de mindig jót nevetünk, ha erre visszagondolunk:D)

2013. jan. 15. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam semmit, mármint konkrét ajándékot nem, de nagyon meg volt illetődve a férjem, amikor végre hazaértünk a kórházból. Mivel hármasikreink születtek, mi 10 nap múlva mehettünk haza.

A lakás szépen rendbe volt rakva és bevásárolt a hűtőbe minden finomságot a férjem :-)

Én egy fagyikehelynek örültem volna legjobban, de januárban szültem.

2013. jan. 15. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy aranygyűrűt!:)
2013. jan. 16. 05:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kaptam. A házban tisztaság volt, de az sógornőm érdeme. Volt süti, azt is sógornőm sütötte.

Nem kaptam sem virágot, sem ékszert.

Az ágyneműt még a kérésem ellenére sem cserélte le.

Egy csokor virágnak örültem volna, meg a szívem mélyén talán annak, ha abban a két hétben, míg itthon volt, (külföldön dolgozik) jobban figyel a kicsire és rám.

2013. jan. 16. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kórházba hozott virágot. Egyébként annak örültem a legjobban, hogy nem halt éhen :) Szegénykém, nagyon elesett volt egyedül :) Vicces, mert egyébként elég talpraesett egy pasi. A legjobb, amit tett: adott kulcsot anyukámnak, hogy kitakaríthasson, megfőzhessen, kimosson, kivasaljon :D. Rettentő jó érzés volt, 2 napig csak magunkra kellett figyelni.
2013. jan. 16. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!