Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kaptatok valamit a férjetektől...

Kaptatok valamit a férjetektől a kórházból hazatérve? Minek örülne ilyenkor egy nő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjem feldíszítette a lakást lufikkal, és a nappaliban volt egy felirat is nagy betűkkel, hogy Isten hozott kicsi lányunk, és 9 rózsából álló csokor várt az asztalon, mert 9-én született a babánk. :)

Én nagyon meglepődtem, mert párom nem szokott igazából meglepetéseket kitalálni, de elállt a szavam, mikor megláttam a feldíszített lakást és virágokat. Nagyon örültem.

2013. jan. 15. 20:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én laptopot kaptam...első gyereknél. De mindig műszaki cikket vesz, telefont, hajvasalót...
2013. jan. 15. 20:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én anyósomtól kaptam a meglepetést, mire hazaértünk a kórházból, patyolattisztaság, főtt kaja várt, nagyon jólesett, hogy nem szakadt rám rögtön a házimunka.
2013. jan. 15. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam egy szép csokor virágot, mivel épp akkor volt anyák napja. :) Szerintem anyák napja nélkül is kaptam volna, de így jobb volt, mert így az ő és a fiúnk nevében is kaptam. :)
2013. jan. 15. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam semmit, pedig nagyon örültem volna egy csokor virágnak, semmi többnek. Nem is értettem, mert egyébként mindig figyel az ilyesmire, alkalmakkor, valentín napkor, évfordulókor mindig kapok virágot, így biztos voltam ebben is, de csalódnom kellett.
2013. jan. 15. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem férjem a korházban lepett el finomabbnál finomabb csokikkal. Lindt és hasonlokkal. Tudja hogy szeretem a csokikat.

Otthon pedig rend és tisztaság várt, még a magzatvizes gatyám is tiszta volt. Ez tényleg nagy áldás, ha kaja és tisztaság vár otthon.

2013. jan. 15. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Csokit, és mindenhol orchideák voltak a lakásban. Én is kaptam, és a kislányunk is. Nagyon imádtam érte. :)))
2013. jan. 15. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mire hazaengedtek még az ágyneműt is átcserélte és kimosta :)
2013. jan. 15. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy csokor virágot kaptam:D Nagyon meghatott, mert amúgy nem igazán figyelmes ilyenekben:)
2013. jan. 15. 21:21
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Semmit nem kaptam, de nem is vártam el. Épp elég jutalom volt, hogy az alatt a pár nap alatt nem halt éhen, gondoskodott magáról és az állatainkról, és még el is mosogatott. :) :)

Való igaz, hogy a legnagyobb ajándék egy frissen szült nőnek, ha nem kell azonnal odaállni a pulthoz és főzni.

2013. jan. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!