Rettegek. Hogy lehet túlélni?
Figyelt kérdés
Bocsánat,hogy ilyen világvége hangulatban írok,de olvasgattam pár kérdést régebbről is,hogy milyen erősek az ilyen-olyan fájások. És amiket leírtak....
Most vagyok a 13. héten,de nekem iszonyat alacsony a fájdalom küszöböm,ha pl a vádlim nagyritkán begörcsöl,már sóhajtozok,sziszegek,kaparom a falat. Hát egy tolófájásnál én nem is tudom,mi lesz velem. Ha rá gondolok,már bőgni tudnék :(. És egy kénye sz@rnak (bocsánat) érzem magam emiatt. De mondjátok meg,hogy lehet erre lelkileg felkészülni? Nem akarok szégyent hozni anyámra és a nővéremre,mert annál a dokinál fogok szülni,akinél én is születtem és akinél nővérem is szült,de ők úgy,hogy egy hang nem jött ki a torkukon.
Teljesen el vagyok keseredve :(!
2013. jan. 14. 00:57
31/31 anonim válasza:
Tényleg nem vagyunk egyformák, van, akinek segít az utánaolvasás. Én tudtam nagyjából, mi miért történik majd, de biztos, hogy behülyültem volna, ha egyfolytában utánaolvasgatok. Épp azért nem olvastam, mert ez pont olyan helyzet, amin mindenképp túl kell esni, így vagy úgy. Semmit nem tett volna hozzá, ha 6 hónappal előbb akarok megoldani egy helyzetet, ami még az én esetemben nem is tudom, milyen lefolyású lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!