Minden esetben van szülésnél gátmetszés? Az fáj?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 12:50
21/24 anonim válasza:
Szülés előtt én sem hittem el, hogy érezni sem fogom. :) Nem tudtam elképzelni, hogy egy vágás, azon a helyen nem fáj.Sejtem, hogy mikor csinálta a doki,de nem biztos.Nem fájt, csak valami pici égő érzést éreztem. Nyugi, tényleg nem vészes.A varrást sem éreztem,bár állítólag azt csak a fájdalomcsillapítás miatt.Azóta a gátsebem úgy meggyógyult a doki szerint, hogy olyan, mintha nem is vágott volna.
22/24 anonim válasza:
Én nem éreztem szinte semmit,pedig én is féltem tőle.
Ha ott tartasz,már nem arra fogsz figyelni,hogy gátat vágnak,addigra én már a fájásoktól annyira ki voltam fáradva,hogy abszolút nem érdekelt,csak legyünk már túl az egészen.
23/24 anonim válasza:
Nem minden esetben van gátmetszés. Sajnos ma még Magyarországon sok helyen rutinszerű. Ha nem szeretnél ajánlom olvasgass jobban utána és tájékozódj, hogyan lehet elkerülni. Én is ezt tettem és nem bántam meg.
24/24 anonim válasza:
Vannak Gátmasszázs olajak, azt megpróbálhatod! Van akinek az szokott segíteni! Azt hiszem 30 valahányadik héttől kell kezdeni a használatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!