Vannak akik gátvédelemmel szültek? Kik azok akik hiszik hogy ez lehetséges?
Elso babamat gatvedelemmel szultem:) pedig 50 kg es 160 cm vagyok, keskeny csipovel:) es a baba feje is eleg nagy volt:)
A szexualis eletunk fantasztikus volt utana, egyealtalan nem voltam tagabb, mint ahogy ezt hangoztatni szoktak.
A masodik babamat is gatvedelemmel szultem, egy fel centit repedtem, 4200 volt a babam es extra nagy feje volt:)))) de 3 oraval a szules utan mar torokulesben ultem es szoptattam, szoval nem is ereztem:)
Es igen, lehetseges!!!:)))
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy a gátvédelemmel való foglalkozás "csak" konkrétan a fizikai oldalról történik. Ha a kismamáknak hangsúlyáznák a dokik, védőnők, hogy a lelki oldal, a szellemi felkészülés épp olyan fontos mint a testi, és ebben segítenének is, sokkal kevesebb gond lenne:(. A szülés hormonális változásai ugyanis nagyban függnek a lelki állapottól, ezáltal a "tágulékonyság" is.
Az pedig sajnos már a "rendszer" hibája, hogy sok szülész nem látott életében élettani szülést, ahol elég ideje van az anyukának tágulni, ahol nincs gyorsítás...ezért elképzelni sem tudják, hogy működhet a dolog:(. És sajnos, ha a doki szemszögéből nézzük, akkor valóban könnyebb összevarrni egy egyenes vágást mint egy esetleges repedést(amit mondjuk sokszor nem is kell varrni).
Itt egy írás a gátmetszésről, kicsit "más" megközelítésben, érdekes elolvasni akkor is, ha valaki kevéssé "lila", mert elgondolkodtató:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!