A gátmetszést mikor végzik el?
amikor már kifelé jön a baba feje?
adnak rá érzéstelenítőt, vagy tolófájás alatt adják,mikor úgyse érzed?
nekem elég nagyot vágtak pedig csak 3 öltés volt a doki szerint, a végbél nyílásig varrtak.
én éreztem a vágást mert mielőtt kipottyant a baba előtte való másodpercben nagyon nagyon fájt valami meg olyan furát éreztem lent mintha vágott volna a doki.
bocsi a regényért, szóval tudnátok írni erre valamit?
Nekem adtak érzéstelenítőt, meg sem éreztem, mikor metszették. Csak arra lettem figyelmes, hogy röviddel, mielőtt engedélyezték volna, hogy nyomjak, akkor befújták a kijáratot és utána metszhettek.
Viszont a visszavarrás borzasztó volt :S
igen a varrás nekem is nagyon fájt.
mindent éreztem láttam a tűt is a cérnát is a szúrást is
hú nagyon rossz volt mindig felemeltem kicsit a fenekem mikor öltött össze,és kérdeztem folyton hogy sok van-e még
:)
Na igen, én is emelgettem a fenekemet és szintén azt figyeltem, hogy vajon még mennyi öltés van hátra :)
Szerintem sokan ezt csinálták.
Utána egy hétig nem tudtam rendesen ülni és a székelés is rémálom volt. :(
óh ne aggódj,azt én se bírtam most pár napja tudok igazán csak ülni.,
a nagy wcézés meg érdekes mert van jócskán aranyerem és alig érzem mikor érkezik a termék:D
még friss az élmény,épp 2 hete hogy született a kisfiam
te mikor szültél??
Nekem akkor vágtak gátat, mikor már kint volt egy kicsit a baba feje, de leálltak a toló fájások és nagyon megfeszült a gát, hogy ne repedjek, ezért vágtak. :(
A varrás nagyon rossz volt, meg utána még 3 hétig alig bírtam ülni. :S
Nekem is akkor vágták már, amikor ott volt a baba feje, a dokim összedugta a fejét a szülésznővel, hogy ugye kicsit szűk lesz?! A következő fájásnál vágta, egy csípő érzés volt, de a varrás meg egy pokol. :(((
10 perc után kérdeztem meg, hogy ugye lassan végzünk? A doki meg mondta, hogy dehogy, még csak most kezdjük igazán, eddig a méhszájat és a hüvelyt varrta, azt hittem belepusztulok :(((
Vágtak, amikor már jött a baba. Érzéstelenítés nélkül, baromi rossz volt, az egész szülés legfájdalmasabb része. Ráadásul kétszer vágott, mert elszúrta az elsőt :)) Erre én is emlékszem, és a férjem is mondta utólag.
A varrásból azonban semmit nem éreztem. Az ülés hetekig nem ment persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!