Ha a szülést meg inditják, azt burokrepesztéssel vagy oxitocinnal végzik?
ha burokrepesztéssel az hogy zajlik?
nagyon félek ettől :( 40hkm...
Szia!
Kórház és orvos válogatja,h mivel inditják.Nekem burokrepesztés volt és felkentek tágitó zselét.Nem láttam pontosan mi volt a kezében az orvosnak,de csippentett a burkon és kész.Abszolult nem fáj a repesztés ne aggódj:) Mikor kell befeküdnöd ha nem indul el magától?Első baba?
Nekem először oxitocinnal indítottak majd rá 10 percre burokrepesztés. Én túlhordás és toxémia gyanú miatt már bent feküdtem 3 napja, amikor elment a nyákdugóm, a dokim ügyletes volt, így megindította..:)(én homeóztam)
Egyáltalán nem fájt, én sem láttam mivel repesztik, jól ki van az találva, hogy hogy ne lássuk.:)
Kitartás, könnyű, gyors szülést!
Egy 7,5 hónapos kisfiú anyukája.
Nekem oxival indították, túlhordás miatt. Kb. 1 óra múlva burokrepesztés. Semmit nem éreztem, csak hogy folyt belőlem a víz utána. Időnként jött a doki, csinált "valamit", akkor újabb adag víz ömlött. 4 órán belül megszületett a fiam.
39 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!