Aki szült már természetesen oxitocinnal, illetve anélkül is: melyik fájt jobban?
első babámat oxival szültem az számomra jobban fájt (de lehet csak azért mert az első szülésem volt).
A második egy álomszülés volt 3 óra össz vissz ebből az utolsó 1 fájt nagyon de se oxi se beöntés se borotválás (megoldottam otthon ez utóbbit) se gátmetszés szóval "csak" békénhagytak és megszültem simán:))
Attól is függ kinek, hogy hat. Nekem iszonyatosan felerősítette az oxi a fájásokat. Akkor szükséges volt, mert a babám nagyon nem akart jönni, de amúgy bánom, hogy oxit kaptam, mert így sokkal jobban fájt, viszont nem vitte előre a szülést.
Az első szülést úgy éreztem teljesen jó ütemben haladt, magától, és bár erősödtek a fájások folyamatosan, mégsem olyan gyorsan, mint másodjára oxitocinnal. A végeredmény sem volt olyan kellemes, mert megcsászároztak. Hiába erősítette a fájásokat, nem tágultam mellé.
Nekem oxival rosszabb volt.
De nem egy olyat hallottam, hogy nem is hatott rájuk, nem is volt más, nem is történt másként a szülés, nem fájt jobban. Gondolom attól függ, a szervezet miként reagál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!