Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy oxitocinnal fájdalm...

Igaz, hogy oxitocinnal fájdalmasabb a szülés?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
HÁt eléggé brutális lesz tőle:( De jó esetben gyorsabb is.
2012. máj. 11. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kitolás közben kötötték be, 26 óra vajúdás után, amikor a baba szíve lassult, és hirtelen ki kellett jönnie.

Én akkor már semmi különbséget nem éreztem, már 3,5 órája két perceseim voltak...

2012. máj. 11. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez hozzá állás kérdése.

Melyik a jobb? Ha kapsz egy nagy pofont vagy ha közepes pofonokat folyamatosan egy órán keresztül?

2012. máj. 11. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hehe. ezen jót nevettem. :D

Amúgy teljesen mindegy, az oxitocin nem szabadon választható, akkor adják, ha szükség van rá, tehát vagy "kipróbálod", vagy nem...

2012. máj. 11. 21:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Fájdalmasabb, vagy nem: nekem megváltás volt...
2012. máj. 11. 21:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 11. 21:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Első baba 8 órás szülés szép fokozatosan egész elviselhető végig.

Második kitolással együtt első fájástól másfél óra oxival de kegyetlen brutál azt hittem ott maradok. De míg nekem kb a zacsi negyed folyt le mire egyből brutál fájásokat csinált kb negyed óra alatt, addig a mellettem vajúdó nőnek nem hatott őt meg kellett csaszarozni.

En ezerszer szülnék inkabb nélkule, ha hoszabb akkor is.

2012. máj. 11. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem 2 infúzióval is lement,brutál fájásaim voltak mégis császár lett.
2012. máj. 11. 22:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

3 teljes infúzióval kaptam, és így is 12 órás vajúdás lett belőle. Halálközeli élmény, azt hiszed, hogy ez az amit nem élsz túl...és mégis

Mindhárom szülésemnél kellett kapnom fájásgyengeség miatt (elfolyt magzatvíz után nincs fájás, ill. indított szülés is volt a palettán)

Szerintem most sem úszom majd meg, hát...rettegek, de a császártól jobban félek, azt semmiképp sem akarom

2012. máj. 11. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
9. azt hittem, csak én vagyok ilyen "gyagya", hogy halálfélelmem volt o_O :). Utólag már jót mosolygok rajta, de ott akkor tényleg meg voltam róla győződve, hogy ott a vég.
2012. máj. 12. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!