Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak engem idegsít amikor...

Csak engem idegsít amikor külön kihangsúlyozza valaki h fájdalomcsillapítás nélkül szült?

Figyelt kérdés

Aki császárral vagy fájdalomcsillapítással szült az már nem is jó?

Nem veszekedés akarok csak már annyira unom, amikor külön ki van emelve.

2012. dec. 12. 13:31
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
48%

csak engem idegesít hogy már harmadszorra elemed ki ezt a kérdést pedig több tucat választ kaptál?

talán nem támogattak meg elegen hogy igen, milyen gonoszság őszintén elmondani hogy szültél?

tudod mit? én eddig nem mondtam nehogy megsértsek mást de ezentúl majd mindig hangoztatni fogom hogy fájdalomcsillapító nélkül szültem és igen, baromi büszke vagyok rá hogy ilyen hős vagyok :D!

tessék, lehet élvezkedni a lepontozással, ha már a JÓ szülés nem ment^^

na bye

2012. dec. 16. 18:07
 42/46 anonim ***** válasza:
51%

33as én nem érzem magam ősanyának, nem is értem, hogy ezt mire írtad, de szerintem te se :D Az az ősanya aki EDA nélkül szült? Te normális vagy? Aki gyengébb és nem bírja a fájdalmat az kér aki bírja és még ráadásul gyors is a szülése az minek kérjen? Azért, hogy te örülj? Nekem speciel idő sem volt rá..Van ilyen is ha hiszed ha nem. Nem mindenki szenved ezzel.Vannak könnyen szülő nők is.Na kopp!

39es. Érdekes engem nem zavar, hogy a kedves 38as leírta a szép szülését. Mi van akkor ha nem a kérdésre válaszolt.Úgy ahogy te sem és most én sem. És??Mindenki azt ír amit akar szólás szabadság van!

Kérdező nem értem mit görcsölsz ezen a témán. Az utolsó jól leírta. Szerintem menj pszichológushoz, mert valami nincs rendben a lelkedben..

2012. dec. 16. 19:53
 43/46 anonim ***** válasza:
53%
41-es, te miről beszélsz? Tuti nem ő emeli ki a kérdést, mert azt csak 36 órával az utolsó válasz után lehet. Na, ennyit arról, hogy milyen ostoba vagy. A többi mondanivalódról ne is beszéljünk.
2012. dec. 16. 21:08
 44/46 anonim ***** válasza:
49%
Egymást titulálják hülyének, idiótának FELNŐTT ANYÁK...szégyelhetnétek magatokat!
2012. dec. 16. 22:46
 45/46 anonim ***** válasza:

Téged idegesít, és még másokat is.

Többnyire azok kapják ezen fel a vizet, akik császárral, vagy fájdalomcsillapítással szültek és ettől kevesebbnek érzik magukat.

Nekem extra gyors szülésem volt, fájdalomcsilapítás nélkül, és IGEN, büszke vagyok magamra.1

2012. dec. 18. 10:23
 46/46 anonim ***** válasza:
Ja, ez egyébként hasonló kaliberű kérdés, mint a hálapénz téma: akik nem tudnak az orvosnak adni, ki vannak akadva azon, h mások miért adnak pénzt a szülésért...
2012. dec. 18. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!