Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak engem idegsít amikor...

Csak engem idegsít amikor külön kihangsúlyozza valaki h fájdalomcsillapítás nélkül szült?

Figyelt kérdés

Aki császárral vagy fájdalomcsillapítással szült az már nem is jó?

Nem veszekedés akarok csak már annyira unom, amikor külön ki van emelve.

2012. dec. 12. 13:31
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
72%

Csak téged.

Valószínü, hogy te fájdalom csillapítással vagy császárral szültél ezért idegesít.

Habár én is kaptam egy enyhe fájdalom csillapítót, de ez engem abszolút nem zavar, én epidurálist is kértem, de késön jött a doki és már akkor nem kellett.

2012. dec. 12. 13:33
 2/46 anonim ***** válasza:
69%
felesleges szerintem is kiemelni.Régen is mindenki fájdalomcsillapítás nélkül szült.És most is a szülések 80 %.
2012. dec. 12. 13:34
 3/46 anonim ***** válasza:
46%

Nemcsak téged, engem is. Én kaptam Eda-t és ezért nem fogom rosszul érezni magam. A szülés nem egy verseny, hogy ki bírja jobban a fájdalmat.

Egyébként meg, bár kaptam Eda-t, de a tolófájásokat nem csillapítja, tehát én sem éppen röhögve szültem.

2012. dec. 12. 13:37
 4/46 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem idegesít és nem is zavar. Örülök, hogy neki sikerült és ennyi. Ha ennyire kihangsúlyozza, valószínű büszke rá, de ezen sem akadok fenn, mert a részleteket, körülményeket nem ismerem, lehet, hogy nála minden a lehető legjobban összejátszott és nem szerencséje volt egy gyors szülés keretein belül. Az ilyesmi nem befolyásolható előre tudatosan, pont ezért nincs bennem egy csepp bűntudat sem bennem, amiért nálam császár lett belőle. A császár utáni fájdalmat is pokoli elviselni, szerintem semmivel sem alábecsülendőbb, mint pl. a természetes szülés során átélt fájdalom. Azt viszont sajnálom, hogy nem volt lehetőségem átélni, milyen a természetes szülés (akár fájdalomcsillapítóval, akár anélkül).
2012. dec. 12. 13:41
 5/46 anonim ***** válasza:
51%
Én büszkén vállalom, hogy Edával szültem. Az elsőnél 12 óra vajúdás után adták be, szóval nem volt azért fáklyás menet... A másodiknál már előre jeleztem, h mindenképp edával szeretnék szülni. Végig nyugodt tudtam maradni, és nem merültem ki a fájások tűrésében. Ez pedig a gyereknek és nekem is csak hasznunkra volt. Nem szeretek mártírkodni...
2012. dec. 12. 13:44
 6/46 anonim ***** válasza:
50%
én büszkén vállalom, hogy fájdalomcsillapítás nélkül szültem hüvelyi úton. Kétszer. Nem is gondoltam rá, hogy kellene fájdalomcsillapító...
2012. dec. 12. 13:48
 7/46 anonim ***** válasza:
82%

én is fájdalomcsillapítás nélkül szültem

de nem azért mert én így akartam,hanem mert nem adtak,vagy nem volt rá idő.. :(

2012. dec. 12. 14:07
 8/46 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg azért hangsúlyozzák, mert büszkék rá. Pont azért, mert van választási lehetőség.

Én soha sem hangsúlyoztam, nem tettem hozzá a válaszomhoz, hogy bezzeg én fájdalomcsillapítás nélkül szültem (kivéve ha ez volt a téma), pedig én is büszke vagyok rá, hogy megcsináltam, kibírtam.

2012. dec. 12. 14:11
 9/46 anonim ***** válasza:
79%
Engem akkor idegesít,ha nem a témához kapcsolódik. Én csak akkor írom le,ha ez volt a kérdés,vagy a kérdéshez kapcsolódik. Egyébként én szerettem volna érzéstelenítést nagyon,de sajnos nem adtak :( Utólag nekem teljesen mindegy,hogy hogyan szültem,nem hiszem,hogy büszke lennék rá,mert szerintem mindenki,aki szült,akárhogyan,császárral,simán,Edával Eda nélkül így is úgyis büszkének érdemes lennie,mert nem a szülés módja az amire büszkének kell lenni,hanem,hogy mi anyák életet adtunk egy gyermeknek :) Vagy többnek ;) Az már édes mindegy,hogy milyen módon :) De a kérdésedre a válasz az,hogy akkor idegesít,amikor nem a témához kapcsolódik,hanem csak úgy hangoztatja valaki. De végül is akkor sem idegesít,inkább csak szembe tűnik :D
2012. dec. 12. 14:27
 10/46 anonim ***** válasza:
53%
Fájdalomcsillapító nélkül szültem, de bárcsak kaptam volna EDA-t... Sokkal jobb lett volna.
2012. dec. 12. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!