Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak engem idegsít amikor...

Csak engem idegsít amikor külön kihangsúlyozza valaki h fájdalomcsillapítás nélkül szült?

Figyelt kérdés

Aki császárral vagy fájdalomcsillapítással szült az már nem is jó?

Nem veszekedés akarok csak már annyira unom, amikor külön ki van emelve.

2012. dec. 12. 13:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
30-as. Azt írtam, hogy sokan és nem mindenki.;)
2012. dec. 14. 11:30
 32/46 anonim ***** válasza:

Pl. itt http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

a 12. válaszoló. Tökre nem a kérdéshez kapcsolódik, hogy fájdalomcsillapítóval vagy a nélkül szült-e.

2012. dec. 14. 11:36
 33/46 anonim ***** válasza:
50%

En bizony megdicserem extran azt a szulo not aki minden fajdlom csill nelkul szult. Minden elismeresem nekik es legyenek is buszkek magukra olyan mintha a maratont futottak volna vegig.

Vastaps az osanyaknak legyenek buszkek ra nagy teljesitmeny.

2012. dec. 14. 13:53
 34/46 anonim ***** válasza:
Én EDA-val szültem és nekem az nem tetszik, amikor valaki hangoztatja, kiemeli, hogy fájdalomcsillapítás nélkül szült. Mindenki legyen rá büszke, ez tény. De van olyan válasz nem egy, ahol egyik lenézi a másikat azért, mert másképp csinálta végig. Na én ezt nem szeretem. Egyébként meg nem látunk bele, tényleg lehet, hogy van, akinek már nem volt idő fájdalomcsillapításra. Illetve mindenkinek más a fájdalomküszöbe, más a szülése, van, akinek jobban fáj, van akinek kevésbé. De nem ettől lesz az egyik rossz, a másik jó anya.
2012. dec. 14. 14:31
 35/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csak azokat zavar, akik császárral, vagy fájdalomcsillapítással szültek, hiszen azoknak motoszkál a fejükbe, hogy a "fenébe is más kibírta én meg nem..." De ehet tévedek! Én fájdalom csillapítás nélkül szültem meg a lányom, nem dicsekszek vele, de magamban nagyon büszke vagyok magamra, mert nagyon alacsony a fájdalomküszöböm... De sikerült valahogy! :) Szerintem ne rágd magad ilyen butaságokon, h ki, hogy szült...

2012. dec. 14. 20:04
 36/46 anonim ***** válasza:
Persze, mert a császár fájdalommentes. Mellesleg elég kevés nőnek csinálnak programozott császárt, vagyis ők is vajúdnak. Ki kevesebbet, ki többet.
2012. dec. 14. 20:51
 37/46 anonim válasza:
Hát én szeretem volna fájdalomcsillapitást ,de nem adtak pedig idejük bőven lett volna rá 2 és fél nap!Eszembe se jutott hogy büszke legyek rá,hogy ugy szültem,mert a végén már az utolsó nap már bőgtem is,mert ugy állították be hogy nem is fájhat annyira!Bárcsak kaptam volna valamit!
2012. dec. 15. 22:06
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is háromszor szültem, nem volt fájdalomcsillapítás, mert olyan mázlista vagyok, hogy nagyon gyorsan szültem mindháromszor. Első 3óra (első szüléshez azt mondt a dokim, hogy nagyon gyors volt), második 45perc, harmadik szűk másfél óra. És az első szülés azért fájt, de a második kettő olyan gyors volt, hogy fájni is alig fájt. :))Szóval nálam mikor azt mondtam az elsőnél, hogy valami fájdalomcsillapításon elgondolkodnék, akkor azt mondta a doki, hogy inkább a nyomáson gondolkodjak, a másik kettőnél pedig még a kósza gondolatig sem jutottunk, mert annyira nagyon gyorsan kintvoltak. Utóbbi kettőnél se infúzió, se gátmetszés, semmi beavatkozás nem volt.

Jó alkatom van a szüléshez- a dokim szerint!! :))

2012. dec. 15. 22:23
 39/46 anonim ***** válasza:
53%
Kedves Utolsó,Gratulálok a szép szüléseidhez,de a kérdés nem az volt,hogy hogyan szültél,hanem,hogy idegesít-e másokat is,ha valaki dicsekszik. Hát te most pont azt tetted..Képzeld nekem volt gátmetszésem,és nem érzem magam kevesebbnek. És aki császárral szül,többnyire természetesnek indul,én pedig csak azért szültem érzéstelenítés nélkül,mert hiába kértem fájdalomcsillapítót nem adtak,mert nem volt fogadott dokim. Engem nem idegesít,ha a kérdéshez kapcsolódik,ezt már írtam ide,viszont amit Te írtál az nem a kérdéshez kapcsolódik,szóval ez már inkább dicsekvés,ez idegesítő kicsit. Legyél rá büszke,van rá okod,és gratulálok,de nem kell mások orra alá dörgölni,ha senki nem kérdezi..
2012. dec. 16. 12:31
 40/46 anonim ***** válasza:

38-as vagyok, ne haragudj 39-es, nem akartam dicsekedni!!

Bocsánat!!!

Engem nem idegesít senki egyébként, hogy ki hogy szül (se a fájdalomcsillapítás, se a gátmetszés, sem a császáros szülés témakörben) - szerintem mindig úgy történik minden, ahogy annak történnie kell. A lényeg számomra, az egészséges kisbaba- a végeredmény!! :))

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!

2012. dec. 16. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!