Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak engem idegsít amikor...

Csak engem idegsít amikor külön kihangsúlyozza valaki h fájdalomcsillapítás nélkül szült?

Figyelt kérdés

Aki császárral vagy fájdalomcsillapítással szült az már nem is jó?

Nem veszekedés akarok csak már annyira unom, amikor külön ki van emelve.

2012. dec. 12. 13:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
80%
Látom tilos büszkének lenni rá. Legalábbis azok mind le vannak pontozva. Pedig ez nem azt jelenti, hogy akik így szültek azok lenézik a fájdalomcsillapítóval szülteket! Megmondom őszintén engem marhára nem érdekel, hogy ki mivel szült, magánügy!
2012. dec. 12. 14:53
 12/46 anonim ***** válasza:
55%
Én is úgy szültem. Kértem fájdalomcsillapítót, de nem kaptam. Na engem ez idegesít!
2012. dec. 12. 14:54
 13/46 anonim ***** válasza:
54%
Senkinek semmi köze hozzá ki mivel szült. Az én fejemben pl meg sem fordult h fájdalomcsillapítót kérjek, meg is szenvedtem, 19 órát vajúdtam. Persze, büszke vagyok magamra h megcsináltam, de ahogy az előttem szóló is írta, magánügy.
2012. dec. 12. 14:57
 14/46 anonim ***** válasza:
54%

Moira!

Az is le van pontozva, aki EDA-val szült, nemcsak az, aki fájdalomcsillapító nélkül:-).

2012. dec. 12. 15:01
 15/46 anonim ***** válasza:
71%

14:31-es vagyok.

Azért lettem lepontozva, mert fájdalomcsillapító nélkül szültem, vagy azért, mert inkább azzal szerettem volna szülni?????

2012. dec. 12. 15:03
 16/46 anonim ***** válasza:
Óóóó látom mióta írtam már össze-vissza változott a pontozás.
2012. dec. 12. 15:09
 17/46 anonim ***** válasza:
én külföldön szültem, ott pénzbe kerül az eda, átszámolva kb 40.000 ft. indított elő szülésnél nem tudtam mire számítsak, nem kértem. kaptam helyette kézzel tágítást, oxit, ilyesmiket... nem vagyok büszke rá. mire kellene? fogalmam sincs milyen ha elfolyik a magzatvíz magától, ha a természet rendje szerint megszületik egy gyermek és nem az injekciók és stimulánsok hatására, mikor itt az idő kibújik. ez bennem pl. akkora negatív nyomott hagyott, h 4,5 év után sem merek szülni. bárcsak kértem volna edát... most ezzel a gondolattal barátkozom pár hete, de még mindig nem vagyok biztos benne. aki büszkélkedik a fájdalomcsillapítás nélküli szüléssel, vhol megértem, megcsinálta, juhé - büszke magára. a gond csak azzal van, h kb 10-ből 6 nő úgy szül, a maradék 1 császárral, ami után sem sétagalopp az élet 1 ideig, 1 eda - ami hatalmas segítség lehet, 2 indított - elvileg sokkal jobban fáj mint a fájdalomcsillapítás nélküli. mindenki megszenved a gyermekéért, vagy így, vagy úgy. felesleges ezt kihangsúlyozni.
2012. dec. 12. 15:34
 18/46 anonim ***** válasza:
44%
Kibírni? Én ezt nem értem. Miért kellene feltétlenül fogcsikorgató fájdalmat átélni? Attól jobb anya lesz valaki! Miért ne lehetne a szülés kevésbé fájdalmas!
2012. dec. 12. 16:22
 19/46 anonim ***** válasza:
83%

Ez olyan dolog, mint a szoptatás és a nem szoptatás!Aki nem szoptat az rossz anyának van titulálva, csakúgy mint az aki császárral szült!

Engem baromira nem érdekel egyik sem, nem ettől vagy attól leszek rossz vagy épp jó anya!

De büszke vagyok magamra, hogy fájdalomcsillapítás nélkül szültem, de nem hangoztatom sehol.(Most írtam itt le először és utoljára)

2012. dec. 12. 18:18
 20/46 anonim ***** válasza:
56%

A múltkor egy anyuka leírta, hogy fájdalomcsillapító nélkül szült, mindenki lepontozta ezért. Na engem meg ez idegesít.

Mindenkinek más a fájdalomtűrő-képessége, valószínűleg én is kértem volna EDA-t, ha nem 3 és fél óra alatt születik meg a kisfiam, de így időm sem volt kérni. (Szerencsére)

2012. dec. 12. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!