Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kicsit tudnátok biztatni?...

Kicsit tudnátok biztatni? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Első szülésem maga volt a rémálom.(Természetes úton szültem).Most 25 hetes babás vagyok.Mikor bevállaltuk a 2.-at azt hittem már túl vagyok a "sokkon" ami ért,de a szülés közeledtével jönnek fel az emlékek és már most úgy rettegek a szüléstől hogy ahányszor eszembe jut annyiszor sírom el magam.Nem bántam meg hogy bevállaltuk.Imádok minden percet mikor érzem mocorogni,csak nem bánnám ha inkább már kint lenne.
2012. dec. 7. 18:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok!!!/Egyébként volt fogadott orvosom,de azt mondta mikor már könyörögtem hogy császározzon meg hogy nincs rá indok mert a baba is és én is jól vagyok.
2012. dec. 8. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Én csak annyit teszek hozzá, hogy nekem a 3. szülésem volt indított, és szörnyen fájdalmas volt. Össze sem lehet hasonlítani a természetes szüléssel, pedig én csak fél napig szenvedtem, de utólag azt mondom, ha tudom, nem egyeznék bele még egyszer a szülésindításba! A te eseted meg ehhez képest tényleg extrém eset, ilyen nem szabad, hogy még egyszer előforduljon! Nem tudom, hol szültél, de abban a kórházban ahol én voltam, reggel 8-kor bekötötték az infúziót, és azt mondták, ha délig nincs tágulás, akkor császár. Délben még csak 1 ujjnyira voltam nyitva, ezért azt mondták, adnak még egy órát, de nem többet. Végül sikerült, du. 3-ra meglett a baba, de ha nem így van, nem hagytak volna tovább szenvedni. Az orvos is tudja, hogy az indított szülés sokkal fájdalmasabb és nehezebb, mint a sima.

Én a helyedben mindenképpen más orvost és más kórházat is keresnék, nem mennék vissza oda, ahol ennyit hagytak szenvedni!(A férjem tuti azt mondaná, hogy ő még fel is jelentené a kórházat!)

Még van időd szülésig megfelelőt találni, és előzetesen egy jó szülésznőt megismerni. Én a 3 gyermekemet két különböző kórházban szültem. Nyugodtan le merem írni: az első kettőt a miskolci Semmelweisben, nagyon jók az orvosok, szülésznők, mindenki, a harmadikat meg a sátoraljaújhelyi kórházban, ami egy álom volt.Attól eltekintve, hogy indított szülés volt, befektettek túlhordásra, minden nap voltam Nst-n, megismertem az összes szülésznőt, nagyon kedvesek, rendesek voltak. Az orvosok is, pedig oda úgy kerültem, hogy nem volt fogadott orvosom. Esetemben nagyon körültekintően jártak el, a szülés alatt a szülésznő végig ott volt, rengeteget segített, támogatott, az orvos az ügyeletes orvos volt, és mindent megtett, hogy ne szenvedjek túl sokáig, le a kalappal előtte. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kis kórházt, aki ezen a vidéken lakik.

Remélem, te is találsz egy ehhez hasonlót, és sokkal jobb élményekkel távozol szülés után. Kívánok neked minden jót és kitartást!

2012. dec. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!