Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A magzatvíznek milyen az...

A magzatvíznek milyen az állaga? Lehet kicsit nyálkás is?

Figyelt kérdés
Tudom,hülye kérdés,mert a nevében is benne van,hogy víz,de nem tudom eldönteni,hogy ez most mi. Egész terhességem alatt alig,vagy egyáltalán nem volt folyásom,de a vége fel inkább az utóbbi. Aztán hétfőn elment a nyákdugómból egy nagyobb darab,utána egész nap kisebb darabkák,aztán másnap ismét egy nagyobb darab,majd megint sok kicsi. Tegnap óta viszont ahányszor elmegyek WC-re,mindig ilyen vizes-nyálkás,átlátszó valamit törlök le magamról. Reggel is mikor felkeltem,olyan nedves érzésem volt,mint amikor váratlanul megjön a bajod és érzed,hogy jön. Nem kell mondanom,értitek. Most meg a betétemen egy kisebb sárgás folt lett. Reggel még nem volt ott,jobban mondva ilyen még nem volt. Ne nézzetek hülyének,elég ha én annak érzem magam,hogy felnőtt létemre ennyire ... De első baba,fogalmam sincs,hogy mi hol merre. Segítenétek,mi lehet ez?
2012. okt. 5. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nem találkoztam spontán a magzatvizemmel, csak burokrepesztés után, de folyt rendesen, nem volt nyálkás.

Viszont oltári folyásom volt a terhesség végén.

A magzatvízre azt mondta a doki, hogy az ha jön, akkor nem tudod megállítani, mint a pisit, és édeskés az illata.

Szerintem lehet a nyákdugó része is, amit látsz a papíron/betéten, de inkább szaladj be a dokihoz, nézzen meg! Nálam a dugó fehértől indult, és a sárgától a vörösig minden színben pompázott. Szülés előtt az utolsó darab már tök véres volt.

Aktuális a szülés?

2012. okt. 5. 09:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen,már egy hete aktuális lenne,mert 7.nap túlhordásban vagyok. Nem folyik állandóan,csak néha olyan érzés,mintha kilökődne belőlem valami. Lehet ez még mindig csak a nyákdugó,igazad van. Mert ha víz lenne,akkor folyamatosan csöpögne,vagy legalábbis többet,de pl most tök száraz vagyok. Dokim elutazott,csak délután lesz bent,addig nem akarok menni,mert a múltkor is más vizsgált,nem ő és utána olyan fájdalmaim voltak,hogy inkább várok.
2012. okt. 5. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. babánál volt a szülés előtt burokrepedésem. Már a kórházban feküdtem, de éreztem, hogy ez valami más. Az állaga víz szerű volt, amikor szóltam a nővérkének, hogy lehet folyik a magzatvíz, azt mondta, hogy ellenőrizzem úgy, hogy tényleg az-e, hogy a hátamra fekszem és magam alá teszek egy zsepit, ha nedves lesz akkor magzatvíz (az ugyanis fekve is meg talán még fejen állva is kifolyik az emberből...na jó utóbbi csak vicc) Viszont bevallom baromi kellemetlen érzés, nekem utána kb még volt egy olyan 3-4 órám, hogy beindult volna rendesen a szülés...addig csak szivárgott és olyan volt, mintha be lennék folyamatosan pisilve. Amikor már fájásaim is voltak akkor viszont már lüktetve (vagy hogy mondjam) jött ki belőlem (de akkor már nem érdekelt :))
2012. okt. 5. 09:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor szerintem ez nem az,sőt tuti nem az. Bár az lett volna... :)
2012. okt. 5. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy mégis az! Nekem első burokrepedésem volt, egész nap nekem is folydogált néha valami, de én sem gondoltam, hogy a magzatvíz. Délutánra volt időpontom a dokihoz, megemlítettem neki a dolgot, erre ő jól megnyomkodta a pocimat és folyt rendesen, mehettünk szülni! Hívd fel inkább a dokidat és beszélj vele, mert ha megrepedt a burok, a magzatvíz befertőződhet és a babának baj lehet tőle! Inkább menj feleslegesen a dokihoz, mint, hogy baj legyen!
2012. okt. 5. 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, rosszul írtam: első= felső!
2012. okt. 5. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Olvastam valahol, hogy onnan tudhatod, hogy magzatvíz-e, hogy leguggolsz. Ettől ugye összenyomódik a has és ha erősebben folyik, tuti, hogy az.
2012. okt. 5. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:
nem nyálkás. víz állagú. én is párszor egy erősebb folyásra azt hittem, hogy az, de amikor elfolyt a vizem az teljesen más volt. összetéveszthetetlen. pedig nekem csak csordogált.
2012. okt. 5. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Könnyű, gyors szülést és jó babázást kívánok (mielőbb :))

Ha még zárva a méhszájad, szeretkezzetek a pároddal, nekem ezt javasolta a doki (6 nappal léptük át a terminust).

Írd majd meg, hogy mi volt a dokinál (persze ha babázol, megbocsájtjuk ha nem azonnal :D)

1.

2012. okt. 5. 12:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bementem a biztonság kedvéért,de nem az volt. Viszont igencsak elkezdtem görcsölni,a méhszájam értéke 2111,szóval a szex kizárva,sajnos :) majd írok,ha meglett a baba. Már ha nem felejtem el :) köszi a jókívánságot!
2012. okt. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!