Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliai kismamák, igaz, hogy...

Angliai kismamák, igaz, hogy itt meg lehet választani, hogy milyen úton akarja valaki a kicsit megszülni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. okt. 31. 10:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezeket már ismerem :) Engem konkrétan az érdekelne, hogy lehet-e választani a császárt. Mielőtt bárki megkövezne az okok a következők: gyenge a látásom- tudom- tudom szemfenék vizsgálat- otthon Mo-on már megkaptam a részletes orvosi papírt a szemorvosomtól, hogy kizárólag császárral szülhetek- ha csak nem akarom később pl. elveszíteni a látásomat. Én nem szeretném. Viszont amikor védőnőmnek megmutattam az "igazolásomat", akkor nézett rám furcsán, hogy voltaképp mit is akarok én egy MAGYAR orvosi szakvéleménnyel... Azt mondta, hogy menjek el itt is minimum két dokihoz, ha ők is ezt mondják, akkor ESETLEG szóba jöhet a császározás. Merthogy itt az angolok ezt nem igen preferálják. Én meg azt nem preferálom, hogy kockáztassak, így is van miért aggodalmaskodni ezekben a hónapokban azt hiszem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez a fajta hozzáállás itt normális? Mert ha igen, akkor inkább hazautazok és az otthoni nőgyógyászomat választom. Csak ugye az nem kevés hónap otthon tartózkodást jelentene. Ha valakinek van tapasztalata a témában kérem írjon! Előre is köszönöm!
2012. okt. 31. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Tapasztalatom nem igen van, első babámat várom Angliában, azt viszont tudom, hogy jobban preferálják a természetes szülést, szinte hozzád sem érnek amíg nem látják úgy, hogy gond van. Én kedden szerettem volna bemenni kivizsgálásra a kórházba, mert a 37 hétben járok és igen erős és rendszeres fájásaim voltak, de telefonon! keresztül annyi volt a válasz hogy fölösleges, vegyek be két paracatemolt, és pihenjek le. Hál'Istennek elmúlt de nagyon ideges lettem hogy telefonon kersztül mond véleményt. Úgy látszik ha tényleg jön a baba akkor majd csak a magzatvíz elfolyása után mehetek biztosra, ugyanis azt se nézik hogy nyílik-e a méhszájam.
2012. nov. 2. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! Egyre jobban úgy érzem, hogy inkább kishazánkat választom...csak akkor kb. két hónappal korábban haza kell repülnöm a párom nélkül :( Kitartás, és jó babavárást!
2012. nov. 2. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

nem tudom mennyi idod van meg szulesig, de en elmennek a gp-hez esbizony kernem azt a 2 szakorvosi vizsgaltotA korulmenyek 100szor jobbak mint otthon es en ugy hallottam (nem 100%) hogy jauar ota megvalaszthato, hogy hogyan szeretnel szulni.Mivel en nem szeretnek saszart, igy nem kerdeztem ra konkretan. hetfon megye a midwifehoz es rakerdezek.En mar szultem itt es nem mennek haza, de ugye a Te korulmenyeid masok a szemed miatt.A szemem epseget en sem kockaztatnam!!! de en igen is kernem a 2 szakorvosi velemenyt es vinnem is szelsebesen a szulesznonek es kernek is orvost.....

remelem minden jol alakul es nem az apuka nelkul kell otthon szulnod!

Jo egeszseget es ha eljon az ideje jo babazast mindenkinek :)

2.5 eves kislany es 18 hetes pocakbaba anyukaja

2012. nov. 10. 00:32
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszod!!! Szerdán megyek a védőnőhöz, akkor majd megint felhozom a témát, persze kicsit határozottabban :) És nagyon köszönöm az információt!!! Erről sem kaptam még tájékoztatást...Egyébként én a 17ik hétben vagyok, és majd most szerdán tudom meg a down-teszt eredményét...nagyon izgulok, de persze mondogatom magamnak, hogy minden rendben van :) Nektek is jó babavárást és sok egészséget és örömöt mindkét Kicsihez!
2012. nov. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!