Faros babát megszülni?
Az első babámat simán szültem, nem volt faros.
Ha a második nem fordul be, meg lehet szülni ha nem olyan helyzetben van ugye?
jaj de jó, én rettegek a császártól, az edá tól. engem a fájdalom nem érdekel, csak szülhessek természetesen :)
köszi
Anyósom 4farosból 3at simán szült meg, a 4.lett csaszár eü okokból.
Ha a doki vállalja a pici is jól van meg lehet a faros babát is szülni, max nagyobbat vágnak...
Szia!
2010-ben szültem. A szobatársam babája volt farfekvésű. Megkérdezte az orvosát, hogy spontán hüvelyi szülés lehetséges-e. A doki azt mondta, hogy első szülésnél, ha a baba farfekvéses kötelezően császározni kell. Ha nem első, akkor a baba és az anya állapotától függ.
Minden jót nektek!
ismerősöm első fiát farosan szülte. hááát, azért nem irigylem.
nem tudom mennyit olvastál róla, de gondold át jól! nem lebeszélni akarlak, csak a kitolás része elég kegyetlen lehet mikor vissza-vissza nyomják a babát :S
gyors és könnyű szülést!
(bocs ha megijesztettelek!!!)
Sógornőm keresztlányomat cirka 3 óra alatt megszülte farosan! Szóval ez szerintem doki és alkatfüggő! Lehet elkezditek természetesen és ha nincs gond megszülöd úgy, ha meg komplikáció lép fel, akkor meg megcsászároznak!
Mindenesetre könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!