36hetesen az előző császár hegem 8,3mm. Szerintetek van esélyem megszülni a babát, vagy császár lesz megint? 21hónap különbség lesz
február 24re vagyok kiirva, nagyon szeretnék rendesen szülni. a doki azt mondta anno h nem kizárt, majd az akkor adatok-körülmények határozzák meg, előre nem tud mit mondani.
tudja vki a határértéket, ami alatt nem lehet probálkozni a szüléssel? persze a lényeg h mind2en jól legyünk, s megérkezzen a kicsi igy vagy úgy...de azért bizakodhatok?
Határértéket nem tudok, szerintem ezt doki/kórház válogatja.
Én tavaly szültem (febr 23-án) a második gyerkőcöt. Az első császár volt, majd tesót szerettünk volna kis korkülönbséggel és 17 hónappal később megszültem a másodikat.
A hegem a 36. hét után (pontosan nem emlékszem mikor nézték) 4-5mm között volt. A dokim végig úgy állt hozzá, ha befordul (az első farfekvés miatt volt császár), és minden adott lesz, akkor természetes úton szülünk. :) És úgy is lett. Semmi gond nem volt. Nagyon örülök hogy így történt.
Szóval szerintem bizakodhatsz, főleg a 8mm miatt is. (mérési pontatlanság azért benne lehet,de még akkor is BŐVEN benne vagy)
Könnyű és csodálatos szülést kívánok (nagyon fááááj, de csodás!!!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!