Sikerült rendes úton megszülni, vagy császáros lett?
Nekem kétszarvú méhem van,de ez mellett még méhsövényem is!
Tehát ebből kifolyólag azt mondta az orvos hogy kisebb a méhem.Tavaly volt is egy vetélésem amit 2 műtét követett.Nagyon aggódtam hogy nem tudok majd teherbe esni,de szerencsére pár hónap után sikerült!Amióta megfogant a picikénk,azóta már kétszer voltunk kórházba vérzéssel.De azt nem tudják honnan jön,de azt mondták hogy előfordulhat hogy be kell mennem párszor! :(
Csak arra lenék kíváncsi hogy mire számíthatok!
Köszönöm a válaszokat!
Már többen megvizsgáltak,és már elhagytuk a 4.hónapot is!
Elvileg annyi lehet,de lehet rosszul tudom hogy előbb megérkezik,mert kisebb helye van,mint egy normális méhben!
Szia!
Nekem is kétszarvú a méhem.Van egy kisfiam,ő császárral született,azért (is) mert farfekvéses volt.Ezt leszámítva is császáros lett volna,de ismerek olyat akinek kétszarvú méhe van,és simán szült.Általában ez a méh képtelen olyan erős fájásokat produkálni,ami kell a baba megszületéséhez,de ez nem általános.
Köszönöm a választ!
Elég valószínű,hogy mi is császárosak leszünk a főnővér szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!