Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák?! 2 hónapos...

Császáros anyukák?! 2 hónapos a kisfiam, elkezdhetek felüléseket csinálni és tornázni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ráérsz még vele! A gyerek az első, hidd el, vissza fogod nyerni az alakod, de ne 2 hónap után akard elkezdeni. Nem siet a tatár.
2012. szept. 5. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a szülés előtt jógáztam, és utána 5 héttel kezdhettem újra, én is császáros voltam. A hasizmos gyakorlatokkal viszont vártam még pár hetet, azt kb. 2 hónappal később kezdtem el, de nem erőltettem túl.
2012. szept. 5. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Igen!sőt kell is!Az én babám is 2 hónapo,az orvos direkt javasolta a hasizomerősítést.(engem is császároztak)Az első válaszolónak meg üzenem,hogy mivel egy 2 hónapos baba kb napi 15 órát alszik,biztos van ideje anyucinak megcsinálni 50 db felülést.vagy tévedek?

Nem kell állandóan a lelkifurdalást okozni,mert aki törődik a testével,az már biztosan rossz anya...Kivagyok ezektől...Na!

Szóval ha a 6 hetes kontrollon a doki mindent rendben talált,és igényed is van rá,akkor nyugodtan tornázhatsz akármit...

2012. szept. 5. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Gondolom az első nem azért írta hogy a gyerek az első, mert mindig fent van, hanem azért, hogy ráér vele mert a teste a szövetei még regenerálódnak. És igen nekem is kifejezetten tiltották a megeröltetést. Szerintem a te orvosod egy akkora marhaságot mondott....

Kérdező!

Szerintem is várj még vele legalább 1-2 hónapot és akkor se a felülésekkel kezd szerintem, mondjuk menj el biciklizni vagy hasonló. Futni is csak komótosan szabad még ilyenkor. De sok orvos azt javasolja, hogy 4-5 hónapig semmi féle megeröltetésnek ne tegye ki magát a kismama.

De te tudod, ha neked annyira fontos az alakod (már) akkor hajrá. De hangsúlyozom, nehogy felüléssel kezd :)

2012. szept. 6. 06:29
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek!nem olyan fontos az alakom,persze hogy a pici az első!csak szerettem volna tudni mikor lehet elkezdeni!akkor még várok vele!:)
2012. szept. 6. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg Te mondasz nagy marhaságot...ha kicsit is értenél a sporthoz,tudnád,hogy a nem megerőltető sport(senki nem azt mondta hogy rubint rékázzon 90 percet)segit az izomzat helyre állásában.komótosan nem szabad futni,max kocogásnak hívják,de a komótos futás többet árt az ízületeknek mint használ.nem az alak miatt fontos az izomtónus helyreállítása,hanem mert minél később kezdi el annál nehezebb lesz.nem véletlenül állítják fel a császárosokat egy nap után,pedig elhiheted hogy egy hetet is szívesen feküdne ilyenkor az ember.

Tehár nem megerőltetésről van szó,hanem a mértékletesség és fokozatosság elvét betartva elkezdhetsz mozogni,hisz egészséges ember vagy...

2012. szept. 6. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nem az idő miatt mondtam, egyértelmű hogy egy anyának legyen magára ideje!! Hanem hogy várjon még picit a test nagy terhelésnek volt kitéve, visszaigazodnak a szervek stbstb. ne légy már túl okos!

Nekem 4 hós lesz a kisbabám, és 6 hós korában kezdek el mozogni, nem azért mert lusta vagyok, hozzáteszem így is eleget mozgok egész nap..hanem azért mert ráér!

2012. szept. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!