Szülés után 8 héttel végezhetek már felüléseket? A futástól lehet kevesebb tejem vagy nyugodtan lehet futni szoptatás alatt, nem lesz semmi gond?
Futni ne fuss. Ha előtte is sportoltál nyugodtan elkezdheted, de óvatosan, hogy ne legyen nagy izomlázad.
Én 1 hét után elkezdtem napi 1 órát sportolni, 1 évig szoptattam
Nehogy megfázzon a melledben a tej...?
Nem fog....
a 00:14 nem én voltam,én az elötte lévő vok...lol:D vedd már észre magad!!!bizonyosdj meh róla, h amit írtam ne igaz és akkor pampogjáál.....egyébként meg csak elárúlom hogy 7 tesvért neveltem fel,mert anyukám éjjel nappal dolgozott..azóta én is anya vok! tehát a gyakorlatról,és a nem tudásról ennyit!!!
LOL..:D:S
Bocsi, de nem értem a felháborodott hangvételt. Én nem neked, mint első válaszolónak írtam(a válaszoddal semmi gondom, sőt köszönöm szépen), hanem a 2. választ érzem bántónak és lenézőnek, neki szántam amit írtam.
De hagyjuk is, nem akarok vitába keveredni.
Minden jót!
Mi van Veled, kérdező? Én az előttem lévő válaszolónak szántam a gúnyos megjegyzést, mekkora butaságot írt, nem Neked!!! Hát Te nem is írtad a megfázást, az előttem lévő írta Neked válasznak és én Őt gúnyoltam ki.
Tanuljatok már meg olvasni a sorok közt, Emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!