Császárral szültem 8 hetes a kislányom elkezdhetek már hasizomra tornázni?
Figyelt kérdés
50 felüléssel kezdenék utána növelném ártana?2010. szept. 2. 06:04
1/5 anonim válasza:
NEm fáj már egyáltalán? Inkább dokitól kérdezd meg.Nehogy a seb belül felszakadjon az erőlködéstől. Azért nem kis műtét egy császár. Én is császárral szültem, de emlékeim szerint sokáig fájt,ill. úgymondanám éreztem, eszembe nem jutott volna tornászni!
2/5 anonim válasza:
En lebeszelnelek rola, csaszar utan 8 hettel meg nagyon friss a seb hasizom-erolteteshez. Ha a belso varrat felszakad, az az eletedbe is kerulhet - szerintem varj meg a feluleses edzessel. Eppen eleg az az "edzes", ami a baba korul "kotelezo"gyakorlat :)
Mielott barmit is el kezdesz edzeni, mindenkeppen beszelj a dokival - es konkretan mondd meg neki, milyen gyakorlatokat szeretnel csinalni, pl. 50 felules naponta es/vagy sulyzozas...
3/5 anonim válasza:
Finoman tornázhatsz de ne 50 felüléssel kezdd! Fokozatosan szabad, hogy ne terheld a sebet, nagy baj lehet belőle!
4/5 anonim válasza:
Természetes szülés után lehet 6 héttel elkezdeni. Én úgy tudom, császár után várni kell 2,5-3 hónapot, mivel az egy komplex műtét, hosszabb a regenerálódás. Én a helyedben még várnék, vagy előtte mindenképpen beszélnék a dokival.
5/5 anonim válasza:
Császár után 3 hónappal lehet elkezdeni a hasizom gyakorlatokat, addig max hasprés.
(gyógytornász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!