7 hete szültem császárral, a dokim azt mondta hogy elkezdhetek tornázni a hasam miatt. Mennyi felülést csinálhatok egy nap?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 14:24
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én most kezdtem csak tornázni (5,5 hónapja szültem szintén császárral) de végigcsináltam a Rubint Rékás 30 perces hasizmozást. Kifejezetten jól esett, bár mivel az állóképességem a béka fenekét súrolja(alulról :) ) ezért jól elfáradtam.
Ebben a videóban Réka mondja is, hogy 6 héttel bármilyen típusu szülés után már nyugodtan végezhetők ezek a gyakorlatok (bár én egész eddig nem mertem nekiállni, mert nagyon érzékeny a hasam).
Jó hasizmozást, üdv
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. köszönöm a választ. kicsit én is félek azért a felülésektől,korainak tartom még.....én is úgy gondoltam hogy kb 5-6 hónap után kezdeném el a tornát. a Rubint Réka dvd-re gondoltam én is csak még be kell szereznem!:)
2009. márc. 17. 14:41
3/4 anonim válasza:
Szia! Egy próbát már most megér. én hüvelyi úton szültem, a Béres Alexandra kazettájára tornáztam, de 6 hetesen megvallom őszintén még nagyon húzódott a hasam, abba is hagytam, 10 hetesen viszont gond nélkül végig tornáztam. Vigyázz, közben a tejcire is figyelj, nehogy baj legyen!
4/4 anonim válasza:
Ez egyénfüggő! Nekem dokim mondta, hogy volt olyan kismamája, akinek a hege 3 hónap után szétnyílt, mert hasizomgyakorlatokat végzett. Ha el is kezded, arra figyelj, hogy ha elkezdesz vérezni, vagy nagyon szúr, görcsöl a hasad, vagy hirtelen szédülni kezdesz, hagyd abba. Ha nem múlnak a tünetek, menj vissza dokihoz. De ha sikerül, akkor sok erőt és kitartást hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!