Hüvelyi úton történő szülésre vágyó császáros anyukák van kedvetek beszélgetni? :-)

Szia!
Én is szeretnék még hüvelyi úton szülni, már dolgozunk a kistesón. 20 hónapos ikreim vannak, pre-eklampsia miatt császároztak, de amúgy is császár lett volna fekvési rendellenesség miatt.
Megkérdezhetem, hol olvasol és informálódsz?

Az én kislányom 16 hónapja született császárral. Nekem van egy betegségem, ami miatt elsőre rávágta a doki, hogy ebből császár lesz (amikor még csak várandós voltam). Sikerült legyőznöm ideiglenesen ezt a betegséget, így a doki legnagyobb meglepetésére a 9. hónap végére már úgy tűnt, hogy sikerülni fog a hüvelyi úton szülés. De sajnos mégsem így lett, nagyon sokat vajúdtam, 14 óra hosszat, aztán következett majdnem 2 órás kitolás, borzalmas volt, végül leesett a kislányom szívhangja úgyhogy már toltak is a műtőbe. Egyébként nem maradt bennem semmilyen negatív érzés csak annyi, hogy szeretném a másodikat "rendesen" megszülni :-)
Kedves első válaszoló, nagyon jó neked, irigykedem picit, priviben esetleg elküldenéd a dokid nevét? (már ha esetleg fővárosi vagy). Köszi!

Szia!!
4éves a nagylányom 2008 decemberében született császármetszéssel!
Most 2012 augusztus 3án született a második kislányom aki 1 hónapos már rendesen természetes úton! Kérdezz nyugodtan amire kiváncsi vagy szívesen válaszolok bármire!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!