Császáros szülés után mikor lehet elkezdeni sportolni és milyen sporttal célszerű kezdeni?
Köszi a válaszokat! És 1-nek a biztató szavakat! :)
Sajna nem tudok szoptatni, pedig szinte mindent megpróbáltam. Nem is annyira a súlyom miatt aggódom, hanem hogy emiatt az 5 kg miatt nem szeretném lecserélni az egész ruhatáramat. :) Meg hiányzik is a sport, régen heti 3-szor futottam. Aztán még van egy 52 kg körüli ruhatáram is, jó lenne, ha azok is újra rámjönnének. Most próbáltam a nyári szoknyáimat és most kb. az 1/5-e jött csak rám. :( Voltam már 6 hetes kontrollon, minden ok volt, de elfelejtettem a sportról megkérdezni a dokimat.
Szia!
Azért arról ne feledkezz el, hogy a szülés után megváltozott a testalkatod. Nem biztos, hogy minden ruhád rád fog jönni. Én szülés óta több mint 10 kilót fogytam és bizony még mindig van olyan ruháma mi éppen, hogy rájön. Nem is használom mert kellemetlen benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!