Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után ha...

Császáros szülés után ha bennem hagytak volna valamit, azt UH-n látták volna?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2012. jún. 19. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
persze :)
2012. jún. 19. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg.

Milyen tüneteid vannak, fáj a vágás , méhed? vagy csak lázas vagy rossz a közérzeted, mindent írjál le, hogy mikor volt a császár

mert most volt egy eset hogy székesfehérvári Szent György kórházban egy műtét során MÉG FEBRUÁRBAN benthagytak egy nőben -nem császárnál- hanem hasi műtétnél egy törlőkendőt és májusban felnyitották mert igen szarul volt már.

Az orvos annyit mondott neki, hogy igen erős szervezete lehet mert más már régen meghalt volna.

Per indult a kórház ellen mert nem voltak hajlandóak peren kívül egyezkedni.

2012. jún. 25. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Szülés utáni 6.napra belázasodtam. Előtte hőemelkedésem volt szinte a császár óta. Ez a láz azóta visszatér, szinte 10-14 naponta. Hőemelkedésem viszont 3-4 naponta jelentkezik. Néha fáj is hasam, viszont nem állandóan, de ha egy ponton megnyomják, akkor az nagyon fáj. Hányingerem van, szédülök, fejem is nagyon sokat fáj, és ha kezdődik ez az egész "lázmizéria", akkor a mellkasom is fáj és nehezen kapok levegőt!! Ilyenkor szinte csak aludnék. Aztán mikor nincs se láz, se hőemelkedés, akkor elvagyok nagyon jól, mint műtét előtt. Volt már nőgyógyászati UH, teljes hasi UH, nőgyógyászati vizsgálat (ami szintén fájdalmas volt, az orvos nem érti miért és én sem), sebész is megnézett...szerettem volna egy hasi CT vizsgálatot, de azt pedig nem akartak/nem akarnak csinálni. Be akartak fektetni múlthét kedden, hogy majd figyelgetnek! Ennyi!

2012. jún. 25. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

állítólag (kontrasztanyagos) rtg-vel is észre lehet venni a bent maradt idegen testet az uh mellett. Talán ez olcsóbb lenne, mint a Ct, rtg-re nem akartak küldeni?

Meg szerintem ha a doki felajálja, h feküdj be, én megtenném, mert ez nem normális, hogy ilyen sűrűn belázasodsz és hőemelkedésed van, meg hát amiket még írtál.

2012. jún. 25. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:

szia!

8. hete lesz hogy szültem. Hetente!!!, sőt van hogy heti 2x is megyünk be a kórházba a nőgyógyászatra, és nem csináltak soha semmit. Mindig ráfogták, hogy a mellem miatt lázasodok be! 3 gyerkőcöm van, nem tudom csak úgy itthagyni őket, hogy engem csak figyelgessenek! Ennek van értelme? A dr.nőm megmondta hogy milyen vizsgálatokat csináltatnának, ezeket én mind ambulanter elintéztem a háziorvosom jóvoltából, természetesen negatív eredménnyel! Ja és közölték velem, ha befekszem, minimum 5 nap, bár 2 nap alatt megvannak a vizsgálatok! Ez is milyen dolog? ja és hozzáteszem, eü dolgozó vagyok!!! Már a nőgyógyászaton az összes orvos látott szinte, kinéznek szó szerint!

2012. jún. 25. 14:40
 7/7 anonim válasza:
Hát szerintem menny el egy magán dokihoz az a legjobb lehet , hogy sok pénz de biztosan figyelnek rád és kiderül mi a probléma lehetségesnek tartom azt is , hogy esetleg összeszedtél egy húgyúti fertőzést vagy valami hasonlót , fáj ha pisilsz esetleg ??
2012. jún. 26. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!