Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházat lehet választani?

Kórházat lehet választani?

Figyelt kérdés

a Bp-en a 22. kerületbe vagyok bejelentve, de a 7. kerületben lakunk.

teszem azt mehetek akár Óbudára is szülni, ha ott találtam szimpatikus kórházat? (még nem választottam, 14 hetes vagyok)

köszi a válaszokat előre is! :)

2012. aug. 30. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem! Abban az esetben mehetsz oda, ha ott fogadsz orvost.Ebben az esetben a kiksönyvedben fel lesz tüntetve, hogy ki az orvosod és melyik kórházban dolgozik (ekkor a mentő oda fog bevinni). Ha nincs orvosod és beindul a szülés akkor a területileg illetékesbe visz a mentő.

Az egy másik dolog, ha nem a mentő visz hanem pl a párod, akkor vihet bármelyikbe, más kérdés, hogy hogy fognak fogadni. Ha még csak enyhe fájásaid vannak simán átküldhet oda, ahová tartozol.

2012. aug. 30. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:

elvileg a Szt Imrébe tartozom, a doki akihez járok ott praktizál. szerintem oda is szeretnék menni szülni, nagyon sok jót hallottam arról a kórházról, arról nem is beszélve, hogy öcsém is meg én is ott születtünk. (a családban is többen szültek már ott)

csak érdekelt, hogy lehetséges-e ilyen.

köszönöm a választ :)

2012. aug. 30. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a 22. Ker-be vagy bejelentve, akkor simán szülhetsz ott, főleg ha dokid is ott lesz. Én is ott fogok szülni hamarosan. Szerintem jó kórház, legalábbis amit eddig tapasztaltam belőle. Amelyik ismerősöm ott szült, csak dicsérték.
2012. aug. 30. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon jó kórház, bár a dokimat nem fogadtam meg, még lehet, hogy megteszem, attól függően, hogy lesznek e komplikációk a várandósságom alatt. eddig minden rendben szerencsére :)
2012. aug. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!