Kórházat lehet választani?
a Bp-en a 22. kerületbe vagyok bejelentve, de a 7. kerületben lakunk.
teszem azt mehetek akár Óbudára is szülni, ha ott találtam szimpatikus kórházat? (még nem választottam, 14 hetes vagyok)
köszi a válaszokat előre is! :)
Nem! Abban az esetben mehetsz oda, ha ott fogadsz orvost.Ebben az esetben a kiksönyvedben fel lesz tüntetve, hogy ki az orvosod és melyik kórházban dolgozik (ekkor a mentő oda fog bevinni). Ha nincs orvosod és beindul a szülés akkor a területileg illetékesbe visz a mentő.
Az egy másik dolog, ha nem a mentő visz hanem pl a párod, akkor vihet bármelyikbe, más kérdés, hogy hogy fognak fogadni. Ha még csak enyhe fájásaid vannak simán átküldhet oda, ahová tartozol.
elvileg a Szt Imrébe tartozom, a doki akihez járok ott praktizál. szerintem oda is szeretnék menni szülni, nagyon sok jót hallottam arról a kórházról, arról nem is beszélve, hogy öcsém is meg én is ott születtünk. (a családban is többen szültek már ott)
csak érdekelt, hogy lehetséges-e ilyen.
köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!