Debreceni zzülésznőt, ha fogadok, akkor talán kicsit enyhülhet ez a fajta "fóbiám"?
Az elmúlt fél évben 2 vetélésem volt, az egyik műtéttel lett befejezve, ezáltal egy hetet feküdtem a nőgyógyászaton a Debreceni Klinikán. A gondom az, hogy olyan iszonyatosan negatív élményekkel jöttem haza, hogy igazából azon is gondolkoztam, hogy oda többé a lábamat se akarom betenni..
Nyilván azért is mert elvetéltem, meg azért is mert összeraktak az abortuszosokkal, a higiénia miatt, meg a bunkó nővérek miatt (tisztelet a kivételnek, mert volt egy két nagyon aranyos és segítőkész is köztük), amiatt, mert le se szarták a fejemet, 3 napig 1x látott orvos!!, ha kérdeztem valamit nem válaszoltak, szóval egyenesen szörnyű volt, nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam!
Olvastam itt sok kérdésben, hogy ha szülésznőt, fogadok akkor Ő végig velem van a szülés alatt, talán ez enyhíthetné a fóbiámat, mert mégiscsak be kell menjek ha szülni fogok! Nincs és nem is lesz fogadott orvosom!
Mi a véleményetek erről? A szülésznő ellát majd elegendő információval? Segítőkész lesz?
Mi ennek a menete? Mármint, ha terhes leszek, hogy keressek meg egy szülésnőt és kit? Vele mikor fogok utána először találkozni, majd csak ha már szülök?
Ne haragudjatok, hogy nem tudom ezeket, de nagyon félek, hogy újra be kell mennem, mert nincsenek túl jó élményeim...
Szülésznőt érdemes ,tudok priviben ajánlani is.
De a csecsemős nővérek megint csak akasztani való semmire kellő népség... az meg luxus hogy azt is fogadj ,meg ez a munkájuk ,hisz nem jár külön elfoglaltsággal mint egy szülésznőnek ,meg a felelősség is más..
de igen ha van szülésznőd ha bent van amíg gyermekágyas vagy akkor az hasznos.
én Magos Andrea szülésznőt ajánlom
egy tündér.
6 napos kisfiú anyukája, ( ha ő nem lett volna behalok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!