Császárnál is bent lehet az apuka? Nálatok bent volt? Hogy éltétek meg? MESÉLNÉTEK POZITÍV CSÁSZÁROS SZTORIKAT! Kicsit félek tőle.31hkm
Ahol én szültem ott az apuka üvegfal mögül nézheti a császárt.Mivel mi nem apás szülésre készültünk és a vége császár lett,így nem nézte,de nem is baj.Én sem akartam és ő sem.
Nekem azért volt csalódás a császár,mert az utolsó pillanatig természetes szülésre készültünk,8 óra vajúdás (4 óra toló) után toltak a műtőbe.Az viszont jó volt,h nem altattak,mert így tudtam mi történik körülöttem és hallottam amikor kivették a babámat,hogy azonnal felsírt,meg is mutatták szinte azonnal.Azon mai napig nevetek amit a dokim mondott amikor meglátta a babát:-Úristen!Ha az előző 3,90 ez van 4,30!Várhattuk volna egy hétig is hogy megszülessen!
Mérlegelés után kiderült hogy "csak" 4kg :) Császár után áttoltak az őrzőbe és pár óra múlva behozták a babát,nem adták ide szoptatni de ott volt mellettem és ez annyira jó volt.Aznap 3x hozták még be és akkor,bár még nem mozoghattam segítettek mellre tenni.Az első felállás borzalmas volt,de utána amikor a babámmal voltam napról-napra könnyebben ment és a 3. napon a tejem is belövellt.Mai napig szoptatok lassan 11 hós a fiam :)
Bocsi h hosszú lett!Ne aggódj minden rendben lesz!
Nálunk bent volt a műtőben végig a párom,a fejemnél:)
Tervezett császár volt,mert farfekvés+téraránytalanság is fenn állt.
Maximálisan megbíztam a dokimban,nem lehetett semmit se érezni,szólt a zene,nagyon jó hangulat volt.
Kb.40 percig tartott,kivették a kislányomat megmutatták,majd elmentek apukával felöltözni,és úgy hozták vissza.:)
Persze utána nem volt egy leányálom,de a baba mellett időm se volt nagyon az én nyavajáimmal foglalkozni.
Ez tavaly májusban történt,a heg nagyon kicsi,fürdőruhában sem látszik.
Szóval nyugi,nem minden császár rémálom:)
Üvegfal mögül nézhette végig!
Nagyon jó volt.Programozott császárom volt.Műtét után 5 órával már zuhanyoztam és hozták a lányom!És onnantól 24 órában velem volt.Harmadik nap már törökülésben szoptattam.Tejem szinte azonnal megindult.Ha szülnék még(bár nem fogok :) ),akkor ugyanígy szeretnék...
Nálunk akkor engedték be a férjemet a műtőbe, amikor már megkaptam az érzéstelenítést, és feküdtem. A fejemnél ültették le, előttünk elhúztak egy paravánszerűséget a hasamnál, hogy ne lássuk, mi folyik a másik térfélen. Utána gyorsan zajlottak a dolgok, a paraván mögött felmutatták az egyik majd a másik babánkat is (ikrek lettek) néhány pillanatra. Ez után a férjemet azonnal elküldték, de végignézhette, ahogy a babákat fürdetik, mérik, inkubátorba teszik. Engem elbódítottak a további műveletekhez. Később az őrzőbe bejöhetett a férjem hozzám, és lemehetett a kicsikhez is a koraszülött osztályra.
Pozitívumként tudom kiemelni, hogy mindenki nagyon rendes volt, biztattak, bátorítottak.
Jó egészséget neked is, minden rendben lesz, ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!