Császárnál melyik pesti kórházban lehet bent apuka? Már nem emlékszem! Milyen volt hogy ott lehetett? Tapasztalatokat írjatok légyszi
A Péterfy kórházban bent lehet az apuka a császárnál. Persze csak a fejemnél lehetett mind a kétszer, magát a műtétet nem látta. Sőt a kicsi megszületése után, az ő mellkasára tették rá. Nagyon megható volt :-)))
Nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w&feature=player_em..
Sote I-en igen, nekem is benn volt a férjem, a fejemnél állt, nem látott semmit!
Sote II-n sajna nem engedik!Kinn kell várni a folyosón
Szia!
A "videós" vagyok :-)
Én mindkét kislányomat Dr. Győry Attilánál szültem. Nagyon megbízható, nagyon kedves, profi orvos. Az első szülésemnél a vajúdás közben vette észre, hogy valami gond lehet, azonnal reagált és így megmentette a kislányom életét! Káposztásmegyeren van magánrendelése én oda jártam. Ha kéred a számát, csak szólj és átküldöm.
Szia!
Itt a rendelőjének a száma: 380-72-56. Hétfőn és szerdán van rendelés 15 és 20 óra között. Ekkor tudsz időpontot is kérni az asszisztensétől. Káposztásmegyeren a Járműtelep utcában van a rendelője. Remélem, hogy te is meg leszel vele elégedve. Szerintem a legprofibb orvos!!! Nálam mondjuk a köldökzsinór okozott aggodalmat mindkét terhességemnél, de egy pillanatig sem ingott meg benne a bizalmam.
Majd írj, hogy mi volt!
Sok sikert!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!