Ne ítéljetek el a kérdésért. Ha neadj'Isten halva születik a baba, akkor is kapnak valami pénzt a szülők?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Ha állapotos lennék, akkor biztos, hogy meg sem fordulna a fejemben ilyen, csak puszta kíváncsiságból kérdeztem, ahogy le is írtam. 18. neked külön köszönöm! :)
21. beletrafáltál! Nos, azért nincs TB-m, mert külföldi vagyok. Itt a kórházi körülmények (és az ellátás) valami borzalmas! Még egy torokfájással sem tudnak elboldogulni. Az egész úgy működik, hogy csak akkor néznek rá az emberre, ha fizet, nem is keveset, ha nem, akkor senki se érdekel, lehet akármilyen sürgős eset. Egy szülésért amit fizetni kell, kb 2 és fél havi fizetés az orvosnak, plusz fél havi az akkor épp ügyeletes orvosnak, hogy szemet hunyjon afelett, hogy nem nála szülsz, még fél havi a nővéreknek, stb, amit szél kell osztogatni, és oké, mindenütt fizetni kell, de akkor legalább a színvonal, az odafigyelés meglenne! Arról nem is beszélve, hogy akármi extrát kérsz (érzéstelenítő, oxitocin, bármi) plusz pénz.
Amíg nem fizetsz, szinte bele se kezdenek semmibe, és úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra, bunkók és még sorolhatnám.
Szeretnék Magyarországon szülni, ahol legalább odafigyelnek az emberre, és ha netalán valami komplikáció lépne fel, tudjanak mit kezdeni, ne történjen tragédia egy apró hiba miatt. Szeretnék kettős állampolgárságot, és majd TB-t is (amúgy hogy lehet szerezni, mi kell hozzá?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!