Hétfőn szülök. Milyen ruhát vigyek a fiamnak közvetlen szülés után?
Elvileg a kórháznak van ruhái!Oda nem kell vinned ruhácskát,csak mikor mentek haza :)
4gyermekes anyuka.
szia.
köszi a választ! de az István kórházba kell. Legalábbis most is azt mondták, meg én 3,5 éve szültem lányom ott és akkor is egyből abba öltöztették amit én vittem be csak akkor nyár volt.
Most úgy gondoltam hogy :
- hosszú újju bady
- erre egy ujjatlan rugdalozó
- kisapka
- és takaró amit betettem
Én jövő hét utáni hétfőn megyek szülni az Istvánbab (prog.császár) :)
Én a lányomat is ott szültem, akkor szülés utánra egy body-t és egy rugit, plusz kissapit adtam hogy adják rá. Nyár volt, baromi meleg, így ennyi elég volt. Most a fiamnak raktam be hosszú ujjú bodyt, hosszú ujjú rugit és a kissapit. Elég meleg van a kórtermekben, viszek még neki ujjatlan plüss rugit hosszú bodyval meg kis kardigánnal, de általában a body+rugi kombó elegendő az első napokra, hazamenetelre figyelj majd, mert nagyon hideget mondanak a hét közepére!Meleg polár takarót is rakok be, meg zoknikat, meleg sapikat.
Köszönöm :)
Akkor neked is szép babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!