Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfőn szülök. Milyen ruhát...

Hétfőn szülök. Milyen ruhát vigyek a fiamnak közvetlen szülés után?

Figyelt kérdés
Hétfőn indítanak és az István kórházban szülök. Oda vinni kell ruhát a gyereknek és amit viszek azt adják rá születés utána egyből. Bent míg 3 napig ott leszek mit adjunk rá? miket tegyek még el?
2012. okt. 27. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a kórháznak van ruhái!Oda nem kell vinned ruhácskát,csak mikor mentek haza :)

4gyermekes anyuka.

2012. okt. 27. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:

szia.

köszi a választ! de az István kórházba kell. Legalábbis most is azt mondták, meg én 3,5 éve szültem lányom ott és akkor is egyből abba öltöztették amit én vittem be csak akkor nyár volt.

Most úgy gondoltam hogy :

- hosszú újju bady

- erre egy ujjatlan rugdalozó

- kisapka

- és takaró amit betettem

2012. okt. 27. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én jövő hét utáni hétfőn megyek szülni az Istvánbab (prog.császár) :)

Én a lányomat is ott szültem, akkor szülés utánra egy body-t és egy rugit, plusz kissapit adtam hogy adják rá. Nyár volt, baromi meleg, így ennyi elég volt. Most a fiamnak raktam be hosszú ujjú bodyt, hosszú ujjú rugit és a kissapit. Elég meleg van a kórtermekben, viszek még neki ujjatlan plüss rugit hosszú bodyval meg kis kardigánnal, de általában a body+rugi kombó elegendő az első napokra, hazamenetelre figyelj majd, mert nagyon hideget mondanak a hét közepére!Meleg polár takarót is rakok be, meg zoknikat, meleg sapikat.

2012. okt. 27. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Akkor neked is szép babázást :)

2012. okt. 27. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!