Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ne ítéljetek el a kérdésért....

Ne ítéljetek el a kérdésért. Ha neadj'Isten halva születik a baba, akkor is kapnak valami pénzt a szülők?

Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el, csak kíváncsiságból kérdezem, és tudom, hogy olyankor ez a szülőknek a legkisebb baja, de a szülés rengeteg pénz, és sokan abból a pénzből fizetik (fizetnék), amit kapnak a babára. De akkor is ki kell fizetni a szülést, ha valami történik a babával. Ilyen esetben saját zsebből van kifizetve, vagy még a születés előtt kapnak némi pénzt?
2012. nov. 9. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Ha most valóban állapotos vagy akkor hogy tudsz ilyen kérdést feltenni itt?miközben a babád mozog a pocidban azt kérdezed kapsz e pénzt ha meghal?:(( undorító :(
2012. nov. 9. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
lehet le pontozni de normális nő nem kérdez ilyet!
2012. nov. 9. 21:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy fizetnie kell mert ha nem fizet TB akkor az ellátást így is úgyis ki kell fizetni.
2012. nov. 9. 21:51
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Már ne is haragudj, hogy ezt mondom, de hidd el ha NE ADJA ISTEN ilyen megtörténne Veled, a legutolsó dolog a pénz lenne ami eszedbe jut! Annyira nem érdekelne már semmi sem, hogy konkrétan teljesen hidegen hagyna, hogy kell -e fizetned az orvosnak vagy sem ... Vagy ez talán eszedbe jutna?? Az orvos biztosan nem fogja eszedbe juttatni két okból is. 1. Nem kötelezhet Téged arra, hogy fizess Neki 2. Azért egy haláleset után mégis hogy nézne ki, hogy odamegy hozzád és tartja a zsebét??? (Még akkor is ha önhibáján kívül történik) Hát nekem már csak megfordulnak néha hülyeségek a fejemben, de azért erre a kérdésre épp eszű ember magától is tudná a választ...Méghozzá az a válasz, hogy egy gyermek elvesztése esetén a legjelentéktelenebb dolog a pénz lesz ... Mindegy miről legyen szó! Elhiszem, hogy nem a rossz szándék beszélt belőled, de akkor is ... Gondold át ezt kicsit jobban!
2012. nov. 9. 22:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kötelezhet Téged arra, hogy fizess "

Kérdező nem a hálapénze gondol hanem arra, hogy nincs TB biztosítása így nincs fedezve az ellátása.

2012. nov. 9. 22:10
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Jah értem ... Hát az is gáz mondjuk, hogy a TB-t nem fizeti. :( Azt pedig kellene! Viszont ilyenkor gondolom minden egyéb esetben köteles lenne fizetni, de talán ebben az esetben azért csak nem ... Bár a mai világban, ki tudja ...
2012. nov. 9. 22:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A TB-t visszamenőlegesen kifizettetik az emberrel én úgy tudom..azt nem lehet csak úgy nem fizetni.Orvoshoz sem jársz? Csak mert ha nem fizeted akkor piros a taj számod.Így meg nem biztos, hogy ellátnak.
2012. nov. 9. 22:38
 18/23 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, ne legyetek már ilyen mimózák...

Igen, kicsit fura kérdés, de leírta, hogy nagyon jól tudja, hogy kisebb gondja is nagyobb az embernek ilyenkor, minthogy a pénzen agyaljon,de egyszerűen kíváncsi volt hogy megy ez ilyenkor.

Érdekes, hogy aki egyszerűen feltesz egy kicsit furább kérdést egyből nem normálisnak van titulálva...pedig látszik a kérdésen, hogy nem egy elmeháborodott írta ki.

2012. nov. 9. 23:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs TB-d mindenképp fizetni kell a kórházi ellátást és a beavatkozásokat. De nem az orvosnak, hanem a kórháznak. Az egyszeri anyasági semmiképp sem fedezi, mivel az 64-65 ezer forint körül van... a kórházi ellátás meg több százezer forint! Pláne, ha esetleg császározni kell, mert az meg már nagy műtét! Nem tudom mi az oka annak, hogy nincs TB-d, de mindenképp érdemes lenne utána járni minél előbb, hogy méltányosságból nem járna-e!
2012. nov. 10. 07:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm nemrég járt így, ctg-n nem találták a szívhangot, utána uh-ozták, meg kellett szülnie:(. Anyaságit nem tudom kapott-e, de tgyást 42 napig igen, addig volt otthon.
2012. nov. 10. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!