Császármetszéshez tényleg kell az osztályvezető főorvos engedélye? Akkor is ha nem az ügyeletesnél hanem a saját dokimnál szülök?
Igen!
Mikor szültem, teljesen kitágultam, de nem jöttek a tolófájások!
Az orvosom hívott egy kollégát, próbálta az egyik nyomni a hasamat, a másik lent a fejét igazgatni, de semmi, nem indúlt el a baba!
Na akkor behívták. Főorvost, megint neki álltak hogy kinyomják belőlem a gyereket, de nem jött, na akkor meg 1 doki előkerült, 4-én tanácskodtak felettem, mondtam nekem nem gondd ha felvágnak:)) már van pár műtéti heg a hasamon, még 1 nem oszt nem szoroz!
Na ez után azt mondták még 1 órát várjunk, ha akkor sem jönnek a tolófájások, akkor műtét!
Alig vártam hogy leteljen az óra, és vége legyen a szemvedésnek!
Már csak azt nem értem hogy aki óhaj császárt akar az hogy csinálja? Fizet mindenkinek??? Igazából ez érdekel,mert eddig azt hittem lezsírozza az orvosával és kész! De így.....
Én is császárral szültem(sajnos),és csak utólag tudtam meg hogy engedélyt kellett kérni! Nem is értettem minek van bent vagy 3orvos. Belőlem is próbálták kinyomni a gyereket,az egyik alak rám könyökölt,de hát 18órányi vajúdás után alig tágultam.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!