Ne ítéljetek el a kérdésért. Ha neadj'Isten halva születik a baba, akkor is kapnak valami pénzt a szülők?
Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el, csak kíváncsiságból kérdezem, és tudom, hogy olyankor ez a szülőknek a legkisebb baja, de a szülés rengeteg pénz, és sokan abból a pénzből fizetik (fizetnék), amit kapnak a babára. De akkor is ki kell fizetni a szülést, ha valami történik a babával. Ilyen esetben saját zsebből van kifizetve, vagy még a születés előtt kapnak némi pénzt?2012. nov. 9. 20:37
2/23 anonim válasza:
Fel is akasztanám azt az orvost,amelyik egy halva született csecsemőért pénzt fogad el!!!
3/23 anonim válasza:
Úgy tudom az anyasági támogatást halva születés esetén is igénybe lehet venni!!
4/23 anonim válasza:
Én is úgy tudom, h az anyasági támogatás (1x-i) jár halvaszületés esetén is....:(
5/23 anonim válasza:
Az egyszeri anyasági támogatás akkor is jár, de egy tisztességes orvos ilyenkor nem fogad el pénzt.
(Azért elég morbid kérdés.)
6/23 anonim válasza:
A szülés ingyen van, az az orvos se normális aki ilyen után elfogadja a hálapénzt. Attól függetlenül, hogy ha nem is ő okozta.
7/23 A kérdező kommentje:
Nem előre kell kifizetni?
Köszönöm a válaszokat!
(TB nélkül)
2012. nov. 9. 21:06
8/23 anonim válasza:
Jobban jársz ha kifizeted a TB.-det az csak havi 6500Ft.
9/23 anonim válasza:
Normál szülést sem szabad előre "kifizetni", ha meg nagy baj van, a legpofátlanabb húzás lenne a dokitól, ha pénzt fogadna el. Meg miért is....??
10/23 anonim válasza:
Szülés előtt mire kapna pénzt?
Nem tudom te mire gondolsz de Tb nélkül egy szülés legalább 1 millió Ft, annyit nem kap egy szülő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!