A fogadott orvosom szabin van a héten, de azt mondja hogy XY helyettesíti és őt fogják behívni ha szülök. Akkor mennyit kell adnom XY-nak?
Lányok! Én ezt nem értem. Nem azért fogadott az orvos, mert akármikor kész jönni segíteni szülni?
Vagy én gondolom rosszul, ugye?
Hát igen erre gondoltam volna ha ügyeletesnél kell szülnöm.
De így, hogy egy másik orvost riasztanak mondjuk éjszaka, hogy jöjjön mert szülök és tényleg be is jön? hmm... még mindig tanácstalan vagyok.
En ugyanebben a helyzetben voltam. En odaadtam a "pot" fogadott dokinak azt az osszeget, amit az eredetinek szantam.
Konkretan azert valasztottam helyettest, mert igy is volt egy-par doki, akinel nem szerettem volna szulni. Az egyik ilyet ki is fogtam volna, mert o volt akkor ugyeletben.
4-es vagyok. Én azért fogok adni a helyettesnek, mert ahogy írtátok is, akár éjszaka is be lesz rángatva..A saját dokim meg már hónapokkal előtte szólt hogy nem tud mit csinálni,nem lesz itthon pont ekkor egy hétig,de keres maga helyett valakit,akiben ő is bízik,nem hagy az aktuális ügyeletesre.
Egyébként meg valahol nem értek egyet ezzel a hálapénzes dologgal, de miután általában mindenki ad, elég cikisen érezném magam ha én meg nem..főleg ha utána megyek vissza hozzá kontrollvizsgálatra,ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!