Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott orvosom szabin van...

A fogadott orvosom szabin van a héten, de azt mondja hogy XY helyettesíti és őt fogják behívni ha szülök. Akkor mennyit kell adnom XY-nak?

Figyelt kérdés
Hiszen nem az ügyeletesnél szülök, hanem átad egy másik kollegának aki akár hajnalban is hívható és levezeti a szülést.
2012. okt. 29. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ezt ugyanúgy eldöntheted, mintha a saját orvosdnál szülnél. Én kb. ugyanannyit adnék, mint amit az eredetinek szántam. De én a terhesség alatt is adtam pénzt az orvosomnak, tehát a terhesgondozás részét addigra már kifizettük.
2012. okt. 29. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én biztos megdöbbennék. Lehet, hogy egy fillért se. Na nem azért, mert ha már ő a fogadott orvosom, akkor ugráljon körül, de azért a fogadott orvosom,mert szakmailag és emberileg bízom benne. Szakmailag nem vonom kétségbe egyetlen ember tudását se, de ha belép az ajtón és nem szimpi akkor nem nála szülök, akkor se ha nála jobb nincs is a Földön.
2012. okt. 29. 12:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is 9000-t fizettem vizsgálatonként. És voltam jó párszor. Csak megzavart most ez hogy egy idegennél kell esetleg szülni aki nem az ügyeletes hanem őt hívják be a fogadott helyett.
2012. okt. 29. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Én detto ugyanebben a szituban vagyok ezen a héten..Azon gondolkoztam,hogy mivel a terhesgondozásért én is keményen fizettem, a szülésért nem fogok akkora összeget adni mint általában szoktak manapság,(nem is tudnkék)viszont amennyit igen,azt egy az egyben odaadom a helyettesítő dokinak,mivel készenlétben van és be is mutatta nekem a dokim.
2012. okt. 29. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Lányok! Én ezt nem értem. Nem azért fogadott az orvos, mert akármikor kész jönni segíteni szülni?

Vagy én gondolom rosszul, ugye?

2012. okt. 29. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
egy koszono szot Ne adj penzt hiszen van fizetese mit tud veled kezdeni nem ot fogadtad a babat nem tudja visszavenni.
2012. okt. 29. 14:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát igen erre gondoltam volna ha ügyeletesnél kell szülnöm.

De így, hogy egy másik orvost riasztanak mondjuk éjszaka, hogy jöjjön mert szülök és tényleg be is jön? hmm... még mindig tanácstalan vagyok.

2012. okt. 29. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok: Szóval valaki felvetette még, hogy nem azért fogadott, hogy bemenjen? Szerény véleményem szerint akár az ügyeletesnél is szülhetnél az is ugyanolyan lutri.
2012. okt. 29. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:

En ugyanebben a helyzetben voltam. En odaadtam a "pot" fogadott dokinak azt az osszeget, amit az eredetinek szantam.

Konkretan azert valasztottam helyettest, mert igy is volt egy-par doki, akinel nem szerettem volna szulni. Az egyik ilyet ki is fogtam volna, mert o volt akkor ugyeletben.

2012. okt. 29. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Én azért fogok adni a helyettesnek, mert ahogy írtátok is, akár éjszaka is be lesz rángatva..A saját dokim meg már hónapokkal előtte szólt hogy nem tud mit csinálni,nem lesz itthon pont ekkor egy hétig,de keres maga helyett valakit,akiben ő is bízik,nem hagy az aktuális ügyeletesre.

Egyébként meg valahol nem értek egyet ezzel a hálapénzes dologgal, de miután általában mindenki ad, elég cikisen érezném magam ha én meg nem..főleg ha utána megyek vissza hozzá kontrollvizsgálatra,ésatöbbi.

2012. okt. 29. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!