Császárral szeretnék szülni, de nincs fogadott dokim. Az ügyeletessel ezt hogy lehetne lezsírozni?
Szerintem fogadj dokit. Itt Kecskeméten az egyikbarátnőmnek azt mondták nem kívánság műsör. És ez így is van. Ha nincs indoka akkor nem császároznak.
Miért szeretnél császárral szülni?
Egyetlen dolog amivel lezsírozod,az ha fogadsz dokit.De Ő is le fog beszélni róla.Egyik orvos sem megy bele egy felesleges nagy hasi műtétbe.
Esetleg még kis borítékkal valami más orvost meglepsz,aki nem látja jónak a spontán szülést(ha érted amire célozni akarok!!).
Mellékes,de a császározáshoz,azért már 2 nődoki kell.
Ha az ügyeletessel "lezsíroznád", gondolom borítékkal, akkor már orvost is fogadhatsz, mert másképp ez nem nagyon fog menni.
Nekem 3 hónapja túlhordás miatt volt indításom, de nem tágultam. Kiskutya szemekkel néztem a dokira és kértem, toljon a műtőbe, 7,30-3-ig kaptam az infúziót, de nem éreztem fájásokat, holott a gép mutatta az összehúzódásokat és a vizem is folyt. Látta, hogy nem jutunk semmire, nem haladunk előre, így 5-kor császárral megszületett a kisfiam. Ha ügyeletesnél vagyok, ki tudja meddig hagynak vajúdni. Persze a boríték vastag volt utána, 1 ágyas szobába is kerültem, elégedettek voltunk mindketten.
Nekem 25 éve hatalmas aranyereim vannak, 4-es stádiumú, mégsem mondta senki, hogy emiatt császár kellene.
2. szültem természetesen, ráadásul 4kg-os és közel 4,5kg-os babákat a 165cm-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!